Inte lätt att vara mamma

Vilket frispel lilleman hade igår kväll, han var inte nöjd för fem öre. Sista svängen han sku sova middag där runt 19.00 så skrek han som bara tusan, ingenting ja gjorde hjälpte,, tillsist somna han i vagnen om jag skaka den medans han sov. Sen gorma han bara så fort han vakna.. tur han somna vid 22 för natten, man bli ju helt slut!! han är ju inte allra lättast att konka omkring på i flera timmar.. Notera även för sambon att INGA mer barn ska vi ha ;) haha
Nu på morgon var han nöjd och glad till han vart trött så vart de samma gorm å skrik.. Funderar att byta till majsvälling redan nu.. han är ju 5månader gode precis och den vällingen är från 6 månader. 9.30 åt han 200ml ersättning en timma senare när han sku sova och de vart ett jädra skrik pröva ja med 140ml ersättning som han svepte och somna.. hmm..  han kanske inte stoppar så bra på de helt enkelt?!?
Imorgon ska vi iaf på BVC för att få vaccin, om han nu får de. han har ju kvar dom lustiga prickarna ännu!! Kan inte förstå va de kan vara. han har ju haft de nästan 3 veckor va?! jobbigt!!
 Tindras första dag på dagis idag.. Det gjorde faktiskt ont i hjärtat att lämna henne!! Är ju så van att ha alla 3 ungar runt mig =) men samtidigt skönt! sku tro att hon är mer less att vara med mig.


(30års fest på G)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback