MVC

Idag var jag på kontroll på mvc igen.. blodvärdet var riktigt bra den här gången, 122 låg de på. Även blodtrycket va under kontroll.. Hade dock gått ner 2 kg tror ja de var. Var lite nojjig sist för att magen visade mindre mått men som kan berott på att lilla bäbis låg i "snedläge" typ tvärs över magen eller nåt. Idag var bäbis fixerad & lagt sig med huvudet neråt.
Är väl inte så vanligt att dom gör de redan och spec inte om man är omföderska.
Men de kändes då bra iaf =) fick som vanligt höra de lilla hjärtat slå, tänk att man blir lika rörd varje gång. Åhh va ja länktar tills vi får våran lilla prins! är såå nyfiken hur vacker han är.

 
 Kan även garantera att de känns i kroppen när jag och Tindra leker på dagarna & är ute, sammandragningar utan gränser lixom.
har även varit ute idag i de härliga vädet & byggt snölyktor som vi ska tända ikväll och åkt lite längdskidor idag också, känns i hela kroppen att vi klättrat i snöhögar å busat för fullt, förmodligen har jag slut rygg kvar ikväll och fastnar i soffan, men de är de värt. Rasmus ska till kanis ikväll igen så då ska vi passa på att hälsa på i vistträsk en sväng var tanken.

GODIS & MYS IKVÄLL

snör in lite bilder ikväll, ids inte nu =)

VECKA 29
HB:109
VIKT: 64kg (startvikt 50kg)
MAGMÅTT:24

VECKA 31
HB: 122 
 VIKT: 62kg
MAGMÅTT:29

KRAM KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback