Efterrätt



Panacottan
1 gelatinblad
½ vaniljstång
100g vitchoklad
2dl vispgrädde
2msk mjölk

Lägg gelatinbladet i kallt vatten ca 5 min.
Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur den.
Hacka chokladen i mindre bitar.

Koka upp grädde, mjölk & vaniljstången med frön.
Ta kastrullen från plattan. Ta upp vaniljstången. Lägg i gelatinbladet & chokladen. Låt smälta under omrörning.

Häll upp blandningen i 4 portionsglas.
Låt stå kallt ca 4 timmar.

Hallongelé
200g hallon
1 dl vatten
6msk gelesocker

Koka upp Hallonen & vattnet och låt koka några minuter. Blanda ner gelesockret och låt koka ½minut. Låt svalna något, och skeda gelén över panacottan


Kommentarer
Postat av: Annso

Såg myche gott ut!

2011-10-19 @ 21:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback