Efterrätt
Panacottan
1 gelatinblad
½ vaniljstång
100g vitchoklad
2dl vispgrädde
2msk mjölk
Lägg gelatinbladet i kallt vatten ca 5 min.
Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur den.
Hacka chokladen i mindre bitar.
Koka upp grädde, mjölk & vaniljstången med frön.
Ta kastrullen från plattan. Ta upp vaniljstången. Lägg i gelatinbladet & chokladen. Låt smälta under omrörning.
Häll upp blandningen i 4 portionsglas.
Låt stå kallt ca 4 timmar.
Hallongelé
200g hallon
1 dl vatten
6msk gelesocker
Koka upp Hallonen & vattnet och låt koka några minuter. Blanda ner gelesockret och låt koka ½minut. Låt svalna något, och skeda gelén över panacottan
Kommentarer
Postat av: Annso
Såg myche gott ut!
Trackback