Fäjjan i all ära..

Jag kan bli så fruktansvärt jävla less alla dessa negativa status uppdateringar på fejjan.. De bara lyser i statusen att man "ska tycka synd om" dessa personer. Vad förväntar sig dom här personerna? knappast bryr sig någon,, man bläddrar förbi eller någon skriver kram tänker på dej (åsså en jävla massa hjärtan förstås) Drar inte alla över samma kant, ibland kan de säkert kännas bra att få skriva nåt lessamt för att känna lite stöd i vissa situationer. men alla dessa som skriver samma sak i flera år flera gånger om dagen. Hur synd de är om dom, hur jobbigt de är. När man vet att de finns dom som själva ställt sig i den sitsen!! Föfan kanske bättre att prata me någon? finns väl gott om bra psykologer. Det är väl varje människas val vad dom vill skriva om, men de är en sak jag STÖÖÖR mig på.. tur vi alla får tycka olika!! ;) Om dessa personer la tid på att reda upp dessa saker ist för att skriva de femhundraelvatusen gånger på en dag sku de säkert bli bra..
Blir ni inte less att höra eran negativa skit själv varje eviga dag??
Som sagt ja har full förståelse för dom som är eller varit med om något tragiskt.. sjukdom eller sådant! att de kan vara ett sätt att skriva av sig, och dom tycker ja riktigt synd om och vill visa mitt stöd. Tror ni hajjar vilket drabbel ja menar ;)

Nä nu vakna lillpisen.
Ha en bra dag allihoen


Kommentarer
Postat av: Emma

håller med! :)

2011-09-29 @ 11:53:25
URL: http://emmaala.blogg.se/
Postat av: Malin

Du är klok Mia! Blir oxå sjukt less.. Hatar även dess låååånga status uppdateringarna på 100 rader.. Nästa gång vi dricker kaffe slår vi våra kloka huvuden ihop & skriver en hatlista! puss

2011-09-30 @ 10:45:52
URL: http://maaalinp.blogg.se/
Postat av: Mamma Evelina

Håller med :)

2011-09-30 @ 18:47:50
URL: http://loon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback