Irriterad..

har ja varit i flera dagar nu & blogga har ja inte idats bry mig om en längre tid. Lilla Eddie har ju hunnit bli 8veckor igår och han har blivit jättestor, han skrattar för fullt när ja busar med han. Han är en riktig vackerskatt som klipper 56 i storlek. I helgen var hela familjen iväg till stan och vi uppdatera ungarnas sommarkläder.. köpte kläder klart åt Eddie i storlek 62 & 68. Rasmus & Tindra köpte sommarkläder & examens kläder, Vart alldeles för dyrt tyckte mamman så ja avstod även denna gång från att köpa nya kläder åt mig själv. Är dock väldigt tacksam att kroppen är återställd som den brukar vara så ja behöver inte va naken.. men ja vill ha nytt!! På kvällen kom min mor och far hit (och några syskon) och höll jag & barna sällskap (vilket uppskattades)

Idag har jag Eddie & Disslarn varit ut på en långprom, riktigt skönt ute!! har även försökt få fram min CT men den är tung, jag måste be sambon om hjälp när han kommer hem för ja kommer aldrig ihåg de när han väl är hemma. 3 kom ihåg den här veckan:

1. Utvecklingssamtal Rasmus
2. Läkarkontroll
3. jag på samtal

Det sägs att småbarn är ärliga & säger va dom tycker..
Fast ja kan ju tycka att dom bör lära sig att vissa saker säger man inte som man tycker, att man får hålla de för sig själv,, för att inte såra!! eller som i mitt fall göra någon
förbannad..
jaja tur ja gav mig själv en käftsmäll å höll dräparen på tungspetsen för mig själv.. ;)
Barn är ju trots allt barn.... eller nå..
haha..


Tisdag


Tindra Renberg har du slickat på en penna..
- NÄÄÄ., vadå?
gå och kolla i spegeln..
-Oj, jo lite slicka jag nog

Dagen idag har jag dragit slingor på mig själv och givetvis vakna lilleman precis när ja kletat i färgen.. jaja de gick oxå!!
är då något ljusare än tidigare iaf.

Barnen skulle välja middag idag och de gick väl inge vidare!! dom valde båda PANPIZZA, hur gott är de på en skala? usch!!

Så jag gjorde mig egen mat..

Lax, potatis, morötter, lök, paprika
bea & spenatsås
dagarna går i repris

Har absolut inge nytt att förtälja, livet här på befäls har fastna i ett hamsterhjul eller nåt sånt. Vaknar skickar iväg barn till skola & dagis, tar en långprom me hund & vagn, hem städar ammar tvättar byter blöja, hämta dagis, läxor middag, dusch och sov så var dagarna slut.
Men ja klagar inte heller.. ja stor trivs!! förutom att lillen har magknip eller nåt sånt varje kväll nu och somnar inte förens 12 på natten för att sen vakna och äta kl:04 & 07:00 och då gör vi alla morgon.. Men den här veckan ser lite annars ut. Robban och 7 killar till eller nåt sånt har åkt bort på jobb och kommer väl hem om 6 dagar (på söndag) hur kul var de?!!

Helgerna har spenderats i vistträsk med mycke grillning =)


Nova & Tindra valborgs


Var in på sportringen med Tindra så hon fick välja sig en jacka och pannband. Rasmus kunde som tur va ha sin softshell jacka fortfarande. Men nya fotbollsskor fick vi allt investra.
Hon är fortfarande lika stolt över att vara storasyster..På fredag ska vi på 5års kontroll med Tindra & eddie ska vägas & mätas, blir spännande att se hur mycke han gått upp i vikt, han börjar va riktigt kraftig nu ;)
börjar ju till och med vara lår & dubbelhaka =) ja gissar på att klumpen väger 4300g

Nä nu ge liten lite mat och invänta min kära mamma som ska agera barnvakt åt Eddie & Tindra medans jag ska fara med Rasmus till tandläkarn. Vart himla tjorvigt när min kära far elda upp hans tandställning, tänderna ändrar sig hela tiden nu så tandställningen passar inte så nu skulle dom bygga en liten kant på tänderna så den sitter fast. Jaja hoppas de funkar nu då.