irriterad!!

Jag har varit borta sammanlagt 13 dagar...
Min son är 8 månader..
Alla rutiner vi hade när jag for är BORTA!!
får sitta och söva han i soffan på kvällen= INTE OKEJ
min lilla karl brukar ju somna själv...
Tror pappan i familjen skämt bort han en hel del.
Imorgon börjar projektet vänja tillbaka..
Han har visst tjorva mycke på nätterna men de tror ja är för att han saknat MAMMA HJÄRTAT?!! ;)
visst tror ni också de??!!


körkort

Jag är minsann stolt över mig själv.. på 13 hela dagar gjorde jag risk1, risk2, teoriprovet & uppkörningen och klarade rubbet.. Vilken känsla!! antar jag kommer känna mig olaglig imorgon när jag ska köra.
Swillos trafikskola i Arjeplog är ju allmänt kännt för att vara en bra skola med bra lärare. Och de tycker jag med, alla trevliga och glada. Fast ja hade ju tur att köra med den absolut bästa (enligt mig) Så fort ja satte mig i bilen så försvann nervositeten,, han är riktigt toppen!!




boendet går ju diskutera men för 80kr natten kanske man inte ska ha så höga krav. helt okej!!


Mikael
VD & Trafiklärare

Nog om detta.. ska ta och spela lite bubbel häxor nu sen blir de sängen!
Just ja den 5e ska ja ju me Eddie & ta 8månaders sprutan.. gruvar mig redan, de e verkligen inge roligt. Men de roliga den dagen så har jag även inskrivning på MVC. Hoppas bara allt e okej.. bara vänta och se.

ha de gott allesammans ;)


kalas & sjuk bäbis!!

Igår hade vi kalas hela långa dagen för Rasmus, tänk att våran "lilla kille" är 11 år. är bara en tidsfråga innan han vuxit om mamman i längden. Dock har vi samma skostorlek!! ;)  så släkt och vänner var hit på fika, smörgåstårta, hallonpaj och Rasmus egen gjorda tårta =) Han vart några tusenlappar & en skoter rikare.

Lilleman han har fortfarande hög feber. får knappt ner den något på kvällar och nätter. ligger mellan 39,5-40 grader. Har verkligen ångest att lämna han men jag måste verkligen befinna mig i Arjepolg måndag morgon. Har ju bara 1 körlektion kvar sen är de dags för uppkörningen, ni håller väl tummarna? ;)
så jag tror jag stannar hemma en natt till och åker med tidigaste bussen imorgon. Lilleman har stökat rätt mycke inatt så äntligen vid 04 tiden somna han på soffan. Nu sover han igen och hoppas han lyckas få sova nån timme. Han är verkligen jätteslut & trött. Är väl bäst jag tar tag i tvättberget medans liten sover. 

 


hjärtat slår...

jag gråter av lycka!!!

lycka är även att äta Monas saffransskorpor!! ojj påsen är typ slut redan ;)
men gott va de


Tack underbara Mona <3


Underbara vänner!!

Söta Ninni kom förbi med en present för godkänt teoriprov..
Och lite tröst & kärlek!!
Hon är alltför go vän..



Ni får inte glömma bort att även ni andra GIVETVIS är guld värda som ringt & skickat mess idag =) mina allra närmaste!! puss på er..
jag har tur som får ha er i mitt liv!!


ofrivilligt uppehåll

Eller nåt sånt.. Har ju varit i Arjeplog i 11 dagar och kämpat med körkortet..
Idag är de våran älskade Rasmus 11års dag. Men vi ska fira han på lördag eftersom jag kom hem idag, måste ju hinna baka och de =) Idag klarade jag även teoriprovet och de var riktigt skönt, dock vart de inte glädjen som jag trodde.. Mitt under provet kändes de konstigt.. Och de ja kände var sant!! hur bryter man ihop samtidigt som man biter ihop?!? jaja jag lyckades tills vi kom i bilen.. så dagen idag vart inte som planerat!! Usch och fy,, ringa om lite hjälp imorgon.. & baka ska ja göra imorgon, hur och när de ska gå till vet jag inte men de måste göras!!!! Fan va surt livet känns..... mitt i all glädje....
Familjen är samlad, de är de viktiga <3 <3


Torsdag..

Tror jag har sonen under kontroll nu (förhoppningsvis) 2 nätter i rad har han vaknat och ätit vid 4.00 känns helt okej om han vill äta EN gång ;) Igår kväll var vi hos Henke & Malin och hälsa på en liten stund på kvällen så tjejerna fick leka lite.  Rasmus var hos en polare så han plocka vi upp på vägen hem =) Har dock inga nyheter att dela med mig av, eller de har ja ;) men de tar jag en annan dag!! Har lite samtal att fixa nu på morgon så de är väl bäst att börja,, men först bubbel häx-fan en gång


Jag bara älskar Brallis

Jag blir lika imponerad varje gång!!
Igår vid lunch tid kom jag på att jag MÅSTE ha ett till foundation innan jag ska iväg på söndag så ja klicka iväg till Brallis och idag hade jag de i postlådan.. Dvs att från de ja klicka på godkänn beställning tills de jag hade de i handen handla om MAX 24 timmar!! de kallar jag SERVICE!! pluss att dom hade de till ett ruskigt bra pris 289kr. Jag brukar även bli glad för dom skickar även alltid me en god godis ;) men den här gången var de även en söt liten parfym från Elizabeth Arden Mediterranean. Gratis är GOTT!!




bareMinerals Original Foundation

Brallis.se


Wiggletkart tävling



( Jag är med och tävlar om en Wiggletkart i valfri färg hos Ninnie-Mitt liv med 3 prinsar)

Tävlingen avslutas den 21 November

Nattmål

I natt har sonen endast ätit 2 gånger för mycket, inte så farligt men väldigt irriterande att han ska börja med de nu. förra natten åt han ju 5 gånger... kan ju inte ge han nå annat heller känns de som. Innan han lägger sig äter han en redig havregrynstallrik med några björnbär och efter de ½ banan.. för att 30 minuter senare dricka 200ml ersättning!! Försöker få han att äta majsvälling men han vägrar i sten!! Hur lite majsvälling jag än blandar ut med hans ersättning så tar han de inte. Han äter fortfarande (NAN2 från 4 månader) Men de e nog inte så dumt för han äter ju mat alla måltider så NAN använder vi mest som mellanmål.. jaja de kanske vänder snart.. hoppas.


blåsigt värre



Har precis kommit in efter en härlig prom me vagn & hund, så lilleman ligger här ute och sover i vagnen =) blåste därimot väldigt mycket!! Robban är hemma och myser me oss idag lovely ;) Vi var ju även iväg på morgon och kolla när Tindra hade bad,, så himla duktig hon blivit, såg riktigt hur glad hon blev när vi kom för att kolla. Mammas lilla tjej!! Ralle följde hem med en polare efter skolan så Robban ska väl hämta han innan middagen..
Nä nu har ja inte tid att sitta här ska kolla upp kontonr till körskolan så vi får betala in de som ska in.



Ibland...

Kan man bara bli så jävla less... än man inte vet vad man är less... vem är sann och vem är falsk.. Ibland tar man beslut som man vet man kommer ha ångest över resten av livet, varför tar man ett sånt beslut? Än man tror att allt är förlåtet så är såren som färska på nytt!! vad ska man tro... vad ska man göra? ibland så många onödiga funderinger som får en att känna att de är inte värt de. Snart bär de av till arjeplog på precis 6 dagar, ska bli så skönt att slippa typ ALLT & ALLA!! givetvis inte mina barn dom sku jag mer än gärna ta med mig! de hade förstås varit de allra bästa men jag vet ju att de är omöjligt..

Nu ska jag Robban och Eddie fara på badet =)


Skrivet av Tindra!!

När jag sätter mig vid datorn ser jag att "någon" roat sig på chatten på fejjan ännu en gång!!


hej olle ha rdu inte varit på halovin hahah du er knasig idag dumbom hahaha er du inte me hanna idag haha dumbom hahaha kan du inte alfabetet hAHA

  • DUMBOM HAHA HEJ OLLE

  • HAHAHA OLLE VA JUR DU IDAG HAHAHA

  • BLABLA HAHA PISMYRA


  • nu jäklar!!

    Så underbart!! Idag har jag varken smak eller luktsinne. Åt en marianne godis på morgon och den smaka precis ingenting. Lite mint trodde ja inte var för mycke begärt men tydligen.. Dock verkar kroppen vara full i snor när de är den enda funktion som verkar funka i dags läget.. hoppas de går över tills imorgon för då ska vi tydligen grilla!! och den smaken vill jag INTE missa!! Kom även på för någon dag sen att nu är de färdigt me snusningen!! insåg att de kostar ju typ 10000kr per år att snusa.. Kan även tänka mig att viktuppgång är ett faktum så fort man är sugen på snus så äter man.. haha helt fantastiskt,, men de får man väl helt enkelt justera sen när man hittat balansen.. 

    NU JÄVLAR SKA JA KLARA DE HÄR!!!!
     


    Filur namnlappar

    Så himla kul!! Jag var ju med i en tävling hos Russia Evelyyn och vann!!
    Så jag fick mig namnlappar till Eddie också. Har sedan tidigare åt både Rasmus & Tindra.
    75påstrykbara lappar & 75 klistermärken.
    Idag hade jag dom i brevlådan!!



    Jag valde en sjörövarflagga åt lilleman


    Min underbara tös!!

    Hon vet minsann hur man gör mamman till världens gladaste!!
    min underbara Tindra




    Försäkringskassan

    Fick ju hem ett papper igår från försäkringskassan där de stod att dom ville ha uppgifter om min inkomst & anställning.. kändes inte riktigt rätt så nu på morgon ringde jag dit. Jag vet ja satt förra veckan på deras sida och fixa lite (trodde jag) men tydligen hade jag fyllt i både de ena och de andra bla annat att jag har en ny anställning?!!? What!!
    jaja man ska nog inte röra de man inte förstår sig på. Jag antar hon spelade in mitt samtal när jag fick vackert säga
    Jag bekräktar på heder och samvete att mina nya uppgifter inte stämmer, jag tänkte ju bara vara ordnings och fylla i en ruta som kom upp..

    förhoppningsvis är de nu löst!!




    Teorin & körprov bokat!!

    Åhh ännu mer ångest har jag helt plötsligt.. nu är de klart me det oxå, bara invänta att datumen ska stämma... Fan ja är övertygad att ja kommer inte fixa de på första försöket bara för att ja är så inställd att ja inte kommer fixa de!!


    Nu är det 1 November.. vilket innebär att de är rätt månad iaf!! Fan alla ja känner verkar ju ha fixa de på första försöket så pinsamt om ja int fixar de då! då stannar ja fan kvar i Arjeplog tills ja har klarat de!!