%&=?/& bilder!!

ja.. jag vet att jag lovat bilder men får fan int in dom på datorn...
Jobbar på de just nu!!


längesen nu igen..

Här händer väl lika mycket som vanligt. Sambon har varit hemma 2 dagar så de e riktigt najs!! Eddie har tagit 2 hela steg äntligen, men han är ruskigt feg. För tillfället är han väldigt tjock i halsen och hostar & är täppt i näsan på natten. Igår kväll gav ja han bricanyl & en alvedon, han har sovit hela natten. så jäkla skönt! Hoppas han hinner bli "frisk" innan liten anländer. Min kära mage har sjunkit ner en hel del ser ut som nåt slags hängbukssvin men de får man ta =) i veckan har jag iaf varit på MVC och allt såg bra ut. Tyvärr hade varken magen växt eller jag gått upp så mycket. Måttet låg fortfarande på 29 men minns ja inte helt fel så blir som magen lite mindre när den sjunker ner. Tror ja bjuder på en bild ikväll ;) vikten låg fortfarande på 60.4kg..

ska även bjuda på nå vackra bilder ikväll av de jag ska baka idag ;) åhh så gott de ska bli!! är så fika sugen!


fasters älskade lilla Minnah & Eddie <3
jädra skönungar!!

&


fasters älskade fina Nova!!

måste bara lägga in nå snygga bilder på Edgarsson.. Han älskar när man tar på han glasögon!!!


storasysters hårband är oxå en favoritDotterns senaste inköp från NTM butiken 150:-
riktigt nöjd tjej
Onsdag kväll när pappan i familjen kom hem gick vi till dagiset och gunga lite. Eddie tyckte gungan var väldigt spännande =)nä nu hör jag att lilleman vaknat.. kanske ta tag i de då och fånga dagen eller nåt!!


de är lördag idag

Händer väl inte allt för mycke här,, vi ränner och umgås för fullt!! saknar dock sambon väääldigt mycke men han är väl "snart" hemma.
Min mor & far kom förbi idag och dom tvångsomhändertog mina barn dom tyckte jag behövde lite semester, så dom drog till piteå me barnen och återlämnade dom efter några timmar så jag har hängt i flurheden hela min barnlediga tid idag. Fy va jobbigt de var att skicka iväg lille Edgar, är så van att han aldrig lämnar min sida!! Men jag fick veta redan igår kväll att jag inte hade något att säga till om för dom SKULLE HA DOM! så de är ju bara lyda för visst har mamma alltid rätt?? ;)
men nu är ordningen återställd och lilleman sover så nu ska jag och den stora sonen se film & äta gotta =)


snö & regn max delux!

Idag fortsätter storrensning & städning här hemma. Har äntligen gått igenom Eddies alla urväxta kläder och sortera i kartonger och kasta mycket beggade kläder som ja fått som jag inte ansåg vara i skick för att använda ;) är dock ganska kräsen just uti beggade saker, vill helst ha nytt, men vem vill inte de.
Försöker även få slut på tvättberget som finns i tvättstugan!! men de verkar lönlöst att få bort, har slut plats kvar att hänga på lixom!!

Nä nu ta tag i disken & fixa fejjset medans Tindra är ute och hojjar med sin nya cykel som vi köpte igår =) Edgarsson sover och Rasmus har polare på rummet..
Sen iväg och storhandla för 2 veckor med Robban så slippar ja iväg så mycket när han e borta och jobbar.

Måste även förbi butiken och plocka upp brodyrkungen som hade en hel del jobb som måste göras innan han drar iväg på bortajobb.

Idag är de bara 35 dagar kvar innan lilla hjärtat är beräknat!!
Shit så fort de gått!!!
snart har vi vårat efterlänktade pyre i våra armar
ännu en att älska =)


valborgs & de..

Nu är valborgs överstökad.. skönt ;) vi har iaf varit ute mycket dessa dagar som varit men själva valborgs "fira" vi hos Malin & Henke.. vi åt god mat och en riktig smarrig efterrätt!! den ska jag minsann göra någon dag =)

Idag har jag iaf motionerat, hela familjen drog iväg på en timmas promenad (var bara jag som gick med vagnen) dom andra cykla.. och i mina mått mätta i snabbt tempo!! bromsa dock in hos Malin & Fredde (grannarna) innan vi begav oss hem,, givetvis bjöd dom på ANNANASPAJ som jag varit sugen på i flera dagar.. typiskt inte kunde man stå emot ;) Min plan är att dra ner på allt sött och slisk för att kanske inte gå upp ett ton tiden som är kvar, men de är lättare sagt än gjort!!

På 4 dagar åker min kära hälft bort på jobb med några till grabbar och beräknas väl vara hemma nån gång i vecka 38, känns liiite spännande eftersom alla ungar är född i vecka 38. håller iallafall tummarna att om de bär iväg till BB så kanske han hinner möta upp mig där och vara med, sku ju verkligen vara skittråkigt om han missar de mest underbara som kan hända i ens liv!! att ta emot de efterlänktade barnet ;) precis som för alla nyblivna föräldrar. De är ju lixom den finaste grejen att dela med den man älskar!!
Så trist de kommer vara att vara ensam dom veckorna spec när man är som mest slut nu. Men ja antar de blir jobbigast för han, jag har ju då alla barnen vid min sida =)

Nu dags att hänga upp alla bäbis kläder jag tvättat, har tagit fram lite pojk & flickkläder i 44 & 50. Tänkte lite smått förbereda för de som komma skall!!

noterar bara: Många läsare men glest me kommentarer  nu igen ;)
go kväll allesammans