MVC & annat

Just ja, för flera dagar sen var jag ju på MVC för koll. Hade iaf gått upp 1 kg ungefär och sf måttet låg på lägsta skalan  typ. Men ja brukar ju inte få nå dunder klumpar till ungar så de är nog ingen fara, ska dit runt den 20 mars igen så få se om magen vuxit nå då.. Hade varit kul me ett till UL så ja verkligen får se vem som gömmer sig =) Är då full rulle i magen hela dagarna & ryggen visar sig mer och mer att den inte kommer hålla hela tiden ut. Lite jobbigt när man har en 10kg "bäbis" som ska bäras redan =) Både igår och idag har jag kämpat me att få bort snön som frusit fast ordentligt där släpet har stått, men nu är de gjort och de rymms en bil till i bredd ;)

Idag har de även varit kanon väder så jag och Edgarsson har passat på att ta promenader me hunden och varit ute och latat oss medans resterande ungar varit på skola/dagis.
Även en till hund-spekulant ringde idag och hon kom och kolla på han och vi surra en massa. Kändes riktigt toppen och min känsla är att de är till henne ja vill sälja han. Hon var dessutom från korsträsk så de e ju perfekt för ungarna så dom får träffa han när de känns jobbigt. Hon hade även en liten hund sen tidigare så imorgon kväll kommer hon me sin hund och hälsar på. Och eftersom hon är från grannbyn så ska hon få låna hem han en vecka eller två på prov.

Är de någon som har något förslag på en fin syskonvagn som inte är allt för tung och som någolunda smidig att fälla ihop??  


Kommentarer
Postat av: Ellie

Vi skulle haft en phil och teds om det inte varit för att vi testat ståbrädan med sits och den kommer funka toppen för oss. Axel kommer vara två år och vill kanppt åka vagn idag så det känns lite onödigt med syskonvagn. Men komma på dom. Ninni har en sån. Fast sen beror det lite på oxå. Om man vill vända barnen så tidigt som det krävs i en sån eller om man vill ha dom mot sig. Emmaljunga cerox och twin city cross med lift är oxå fina med dom är ganska stora.

2012-03-01 @ 07:39:05
URL: http://pprcorn.wordpress.com
Postat av: Ellie

Det är pga kommande bebis som vi nu tar tag i detta nattmål men man är trött, det var smidigare att bara blanda en flaska. Men nu har vi beslutat oss och kommer stå fast vid det. Hade hoppats det skulle gå lika smidigt som sist men tji fick man. Men ännu är det tid kvar innan bebis kommer så det ska väl hinna ordna sig. Ang. magmått så låg jag på den undre kurvan med Axel och stod ibland still. Fick göra ett TUL i v 37 och den visade på ca 100g under det normala. 7 dagar över tiden kom han och vägde 3,8 så han hade vägt "normalt" dvs 3,5 OM han hade kommit då han var beräknad trots att Jag hade så litet mått. Men mina barn ligger mer åt ryggen och långt ner.

2012-03-01 @ 09:24:16
URL: http://pprcorn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback