Åhh

fy f*n... fy f*n... fy f*n...
undra om de är värt de?

Tror jag skiter i bloggningen & satsar på duscha & sova ist..
idag är ingen vidare bra dag..


Mina <3





Vilken lovely helg vi haft med massa stök & fix.. Jag har förmodligen världens bästa bröder som hjälpt oss hela helgen att montera möbler.. Eddie har färdats i gåstoolen bland all bråte & kartoner när vi fixat och packat upp, men de gick de oxå. Han hade mycke att göra =) Nu är de typ bara köksbordet kvar innan allt är klart.. har målat de 3 varv men antar jag måste ta ett till varv ikväll iaf, här kommer en liten skymt av de



Just nu är vi hemma på Befäls.. R var tvungen fixa nå uti lastbilen så vi passa på att följa hem och softa lite. Nu ska ja sova soffa en stund för lille Edgar verkar ha somna också =)


3 bilder




kökslampan


jag är trög

Jag är impad över mig själv.. jag har börjat va me i massa tävlingar, har inte idats de förut. dock tar de en evighet när jag ska länka å kopiera å fixa grejjer. för de kan ja inte haha.. så ja antar ja kanske inte ens blir me i någon tävling för jag kanske inte ens länkar?? jaja vi får väl se. Man lär så länge man lever


Tävling från poppin crystal



Jag tävlar om två smycken inne hos Mamma Evelina ♥ från poppin crystal
Avslutas 31 Okt.



Ikea

Var i valet och kvalet om jag verkligen sku fixa att fara.. Mådde verkligen skit kvällen före, magen är totalt slut.. även jag! I sista sekund besluta jag ändå att fara och det gick över förväntan.. Tur jag inte tog på mig nå inköp åt någon annan, oftast när man väl far är de alltid flera som vill man ska köpa nå. Men vi hade full sjå med att fixa åt oss själva. Man får ju lixom hur mycket som helst för pengarna på ikea. Köpte dubbelsäng, väningssäng, madrasser till alla sängar, bokhylla, byrå, lampor, sängkläder, massa massa små grejer, lådor, barnstolar, 8 köksstolar och massa mer jag inte kommer ihåg.. dock vart de 5siffrig summa, några tusenlappar över beräknat (sambon har svårt att följa shopping listor) ;) inte mig emot han tog då inget jag inte ville ha! Dock är de inte så spännande att mitt lönekonto är tomt!! så jag får klara mig på vatten & kärlek resten av månaden eller nåt ;) tur man är 2 sånna här gånger.. Dock känns det oxå surt att man har ALLT nytt i "stugan" i rätt färg.. de hade ja vela ha hemma istället.. jaja de blir nog bra. NU vill jag bara montera upp sakerna. Hoppas gasen luktar mindre idag vill ju inte ta in barna i de,, igår lukta de ganska mycke så vi hann inte vädra ordentligt. Men får göra de idag. Men den "unkna" doften är iaf bortblåst!! ingen gladare än jag =) En ny toastol ska sambon sätta in idag för den som är där är VERKLIGEN vidrig.. man står nästan å pissar för man vill verkligen inte ta i den. haha då vet ni de.
Nä nu ska ja försöka packa ihop lite mer saker..

En jävla ångest har jag när jag inte köpte alla blommor och krukor! Jaja de får helt enkelt vänta lite, får göra de på byns affärer så fort man blir lite rikare ;)


PÄS

Den 11 oktober kom ett brev i min postlåda från päs..
Där stod det att Telefonuppföljning med barnläkare på barn- och ungdomsenheten..
Läkaren vill komma i kontakt med er och har reserverat en telefontid den 26 oktober kl 11.15

Avbeställ i god tid om inte tiden passar!!

jaaha.. fortfarande har då ingen ringt och enligt mig är kl 15.24
sånt här kan ju faktislt störa mig hur mycke som helst!
Att man ständigt JÄMT ska behöva jaga dessa läkare..
Skicka för f*n int hem ett papper om ni ändå inte ska ringa..

Kan även notera att Eddies mjölkfria kost inte går vidare bra! maten går ju bra, men vällingen är omöjlig!!
Går bra om jag max blandar ut hälften med mjölkfritt men inte mer då blir de en jädra cirkus här hemma..

Kör ju med parfymfritt skölj och tvättmedel och inge doft eller tvål när han badar, och dom röda små prickarna är som bortblåsta.. Men blåsor får han fortfarande. Några nya har han nu...


Tävling 2myror





"Jag är med och tävlar om en valfri illustration från 
2Myror inne hos Mamma Linnéa  ♥"
http://linneagranstrom.blogg.se/index.html


Tävling med HEADZONE



Jag är med och tävlar om produkter från headzone.se 
Bloggen och tävlingen hittar ni här http://headzone.myshowroom.se/tavling-5-vinnare-vinner-varsin-babyliss-ipro-230-icurl-och-en-goodiebag-med-harprodukter/ 


7 Månader

Lilleman är 7 månader.. kan inte tro de är sant!! men de är de..





 tar sig bakåt när han ligger på golvet.



Han är även som ett yrväder, han letar ständigt efter saker att ta. Storebrors rum är en favorit där han kan riva ner alla hans filmer & spel. Och när han får syn på något "hoppar" han fram i gåstolen.

Nu är de även 18 dagar innan jag åker och inte får se mina barn på 12 DAGAR
Gruvar mig så inni norden att de finns inte. Jag kommer gå sönder!! hur ska jag klara mig utan dom,, känns nästan som att livet tar slut!! Känner mig även som universums dåligaste mamma...
Rasmus & Tindra känns inte så farligt att lämna dom här dagarna för dom är så pass stora att dom vet att jag far FÖR DERAS SKULL!!
Missar även Rasmus födelsedag & de känns ju inte okej!! Han fyller år den 24e och jag kommer hem den 25e över helgen för att åka tillbaka söndag och göra uppkörningen..


ozonbehandling

Igår städa ja ut hela huset i vistträsk så de vart riktigt najs!!
De har som alltid varit en illa lukt där inne (inte jord) men instängt och allmänt dålig helt enkelt. Så när jag hade städa klart så ställdes en "apparat" in så nu ozonbehandlas huset för fullt. Imorgon kväll bör det vara klart. Är väl 2 dygn den ska stå på i huset. Är då en gas som tar bort dålig lukt. Ozonet verkar genom att oxidera organiska ämnen och rök, samt oxiderar bort luktämnen, mögelsporer samt bakterier och virus.
i större mängder kan ozon bli giftigt. Om man har gjort en större ozonbehandling i ett utrymme är det därför viktigt att ventilera rummet under en tid innan man vistas i det.
När aggregatet är igång blåser apparaten ut ozon i utrymmet som man antingen kan leda in i utrymmet eller placera apparaten direkt i. Det finns alltså en möjlighet att leda ozonet in i det utrymme som man vill sanera på ett mycket effektivt sätt.

Iveckan blir vi med möbler, de blir skit kul!! va ja längtar!!



JA MAGNUS JONSSON,, INFORMATIONEN ÄR TAGET FRÅN NÄTET!!


Tävling



"Jag är med och tävlar om tre kit namnlappar inne hos Mamma Evelina ♥ "


Ett leende smittar av sig

Jag & alla 3 barna + Rasmus sovkompis gick ut nu ikväll och härja på dagis-lekparken en stund! Behöver ja ens notera att all sand som fanns på V-malm numer befinner sig i min dammsugare! Ungarna var sjöblöta & sandiga upp till tänderna. Och är de något jag är allergisk mot så  är de just SAND.. Finns inge äckligare än att gå på ett golv fullt i sand.. (kanske därför ja dammsuger MINST 3 gånger per dag)
Just i denna stund sover 2 av 4 barn,, UNDERBART.. sku va najs om dom resterande två kunde börja fundera på de också =) Men tror jag inte helt galet så sover jag före dom. Men jag hade visst både tvätt att vika & tvätt att hänga upp först.. Kan även notera att nu ikväll har lilleman varit i sitt Esse, han har gett stifte i gåstolen & tyckt sig varit jätte rolig.. han hostar och kraxar så man ska titta på han, och så fort jag skrattat så haka han på och skratta de dubbla!!









nä om man sku ta och fixa till klart här nu innan man blir allt för trött. Rasses sovpolare har ju låna Tinnos säng så hon ska mysa me mig & Eddie inatt =) Pappan blir hänvisad till soffan.

"de kallas kärlek de"


Lördags middag

Var lite slö idag när de va middag, hade en son som var väldigt missnöjd & trött


bus

Min lilla kille fick syn på kvistarna i krukan vid tvn..
Han la i turbofart och mamman såg direkt vad hans tanke var





Bäbis vart väl inte allra gladast när jag ställde upp krukan på tv bänken



Litte morbror bus vart de idag oxå för han när han hälsade på lilla kusin Minnah






mitt hjärta smälter



Så underbart vacker fasters prinsessa är!
Här ligger hon i fasters famn..
Vart alldeles tårögd när ja höll underverket..
Hon var faktiskt vaken när vi kom =)
Så otroligt fin


Shopping på byn

Som vanligt hittade jag inte allt jag behövde.. men de kändes som de vart nog dyrt!



Givetvis tyckte pappan att lille Edgar behövde fotbollsskor och en boll oxå..
så mycke som han rör sig?! eller!!
Den stora sonen fick sig en ny bandyklubba också.
Är nöjd över diverse köp,, hoppas Ida tycker om presenten iaf =)

ikväll innan jag far och jobbar sku vi visst äta från tresco de blir riktigt najs! Imorgon far Robban på galan känns lite trist att knappt träffas nå. Men nu valde jag ju att stanna hemma och mysa me barna för vi vart ju rent erbjudna barnvakt!! Vi bara byter av varann. Men men vad göra?
På söndag har jag iaf planerat att vi ska umgås. Men säkert är de nå JÄVLA jobb uti nån lastbil eller nå!! Helst sku ja spränga dom i luften!! människan jobbar ju jämt, och jobbar han inte är de alltid någon som ringer och funderar antingen nån anställd eller jobb. Ständigt i telefon.. De är inte som cheferna på placet  där de absolut inte går få tag i någon efter öhh.. 14 fikat en fredag..
älvsbyns kommun
Hmm jag kanske sku överta hans telefoner efter kl 16 och säga "den du söker är på tjänstärende och återkommer imorgon".. 
så kanske ja får ha han ifre nån gång =)

nä snöra sig i viloläge innan jag ska iväg och jobba. 


tävling

"Jag tävlar inne hos Ninnie-Mitt liv med 3 prinsar om en valfri klänning från Geggamojja hos Liten och Fin"
 




Barbie & barn



Igår eftermiddag kom jag på att jag hade ett barbie hus i förrådet nånstans som jag hade när jag var liten som jag sparat för att kunna ge till Tindra när hon kändes nog gammal. Igår kändes som den perfekta dagen att överraska henne. Hon vart verkligen över lycklig. Hon har inte varit speciellt intresserad av barbie tidigare men dom senaste 2 månaderna har hon lekt för fullt.



Tindra är verkligen underbar!! Hon hjälper till så mycke utan att man ber henne. Hon leker massor med lillebror & gör allt så han ska vara nöjd. Här hjälper hon till med matningen medans jag gjorde lunch åt henne idag. Hon är så underbar min lilla tös (mina grabbar oxå såklart) men mammas tjej är de.

Eddie har verkligen växt, är så roligt att se när pappan i huset kommer hem från jobbet, han lyser upp som en sol och gör allt för att få hans uppmärksamhet,, han låssas hostar & skrattar så pappan ska se han..

Ja man är verkligen lyckligt lottad!! De är även Robban,, för jag har städa hans bil idag ;)

Tandlös gumma


Ruskigt nöjd tjej


--..--

Som så ofta förr är jag ur balans.. Tröttheten har tagit över mitt liv. Sku nog behöva kolla hb har ju en tendens till att alltid vara för lågt. Igår sov jag till och md middag!! Men vi hann då iaf baka limpa, kladdkaka & panacotta. De var inte alls dumt! Tindra var så söt igår jag berätta ju att hennes kusin heter Minnah så hon tyckte nog inte de va riktigt okej eftersom vi kallar Tindra för Minna rätt ofta även Minno & mygge ;) Kärt barn har många namn heter de väl.


Eddie upptäkte gardinerna igår.. Han drog och fixa hur länge som helst med dom och tyckte de var jätte spännande. Även kablar är han väldigt imponerad av.


Efterrätt



Panacottan
1 gelatinblad
½ vaniljstång
100g vitchoklad
2dl vispgrädde
2msk mjölk

Lägg gelatinbladet i kallt vatten ca 5 min.
Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur den.
Hacka chokladen i mindre bitar.

Koka upp grädde, mjölk & vaniljstången med frön.
Ta kastrullen från plattan. Ta upp vaniljstången. Lägg i gelatinbladet & chokladen. Låt smälta under omrörning.

Häll upp blandningen i 4 portionsglas.
Låt stå kallt ca 4 timmar.

Hallongelé
200g hallon
1 dl vatten
6msk gelesocker

Koka upp Hallonen & vattnet och låt koka några minuter. Blanda ner gelesockret och låt koka ½minut. Låt svalna något, och skeda gelén över panacottan


Fina fina Minnah


Faster i all ära

Äntligen blev jag faster åt sötaste lilla Minnah..
Andra gången jag blir de, känns SÅ stort! Fast eg har jag ju 3 till tjejjer som jag är "lite faster" åt. Jag kallar mig inte "bonus faster" eller nåt sånt dravvel, de är ju min storebrors familj så klart ja är som faster åt dom oxå ;) Tänk att min lillebror har skaffat familj, jag är så stolt!!
Länktar nu bara att dom ska komma hem så jag får pussa lite på liten prinsessa.
Men de jobbiga är ju att min lilla karl på snart 7 månader förmodligen inte kommer känns som någon bäbis längre.
Har vaknat flera gånger inatt och kollat på bilden på Minnah och verkligen försökt få in att de e Manges & Emmas bäbis. Som vi länktat efter de här!!


ÅHHH ångest!!

Är så sugen på nå gott så ja håller på dö!!
en redigt tjock köttbit vill jag ha! men de har ja inte så ja tror ja steker nå filé & gör en gratäng till middag.. eller kanske en massa goda grönsaker i ugn & en pepparsås?!

åsså vill ja ha en efterrätt.. nu har jag sett evves & emmas panacotta så de vill ja ha eller gino?!
ja hatar att vara vrålhungrig då blir man fan sugen på allt!!
dags att styra upp nå nu!!


Trött & slut

Har varit en riktig jobbar helg i helgen.. Jobbar som sagt kvälls turer lö & idag. Har dock jobbat med huset i vistträsk dagtid & nattetid..
En tjuvtitt kommer här!!

Detta är då tvrummet i våran "stuga"  ;)



Köket!! Oj ser ut som de är en bövvel på väggen men de är de inte, måste ha blivit nå lustigt me fotograferingen =)


Mitt & älsklingens sovrum


Börjar inte vara allt för mycke kvar nu.. En massa lister & fix men de ska vi börja me när vi får dit möbler så vi kan sova där.
Min darling är och jobbar nu så han kommer väl hem precis innan jag ska iväg & jobba kl 16. Så de kanske är dags att snöra sig i duschen så man är redo!! ikväll ska jag minsann vräka i mig ost & kex,, givetvis julmust också ;) Men ja vill på ikea NUUU.. men vi ska fara me storebror & Jenny när löningen börjar droppa in, är rätt mycke vi behöver.. eller rättare sagt allt behöver vi. var har ju som sagt köpt en soffa & köksbord som står i garaget och väntar, men ALLT annat behövs!! de blir kul!!


Igår kväll på jobbet var de en "boende" som ville rita av mig,, så jag satt modell så hon fick måla. Kan säga att jag vart gode varm i hjärtat när man ser hur hon koncentrera sig och verkligen gjorde sitt bästa. & de bästa av allt så var hon väldigt nöjd över sitt konstverk.. Dock tyckte hon att jag hade ful hårfärg så hon ville jag skulle ha blont istället ;) Gjorde även ett rött "broch" på tjöjan när jag såg så "naken ut" 

HAHA,, jag dör!! visst är de likt? 
elllllller?   ;) 


...

Lunchen intagen,, Rasmus framför datorn, Tindra i badet & Eddie i gåstolen.. Funderar skarpt om jag skulle få på mig nå kläder idag.. sitter fortfarande i pyjamasbyxor & mår väl..

Men nu jäklar måste ja ta mig från datan,, diska,, hänga tvätt,, vika tvätt,, lite smink sen ut & putsa fönster, är ju för tusan snart för kallt!! NU MÅSTE JAG!!







Torsdags lunch


sovarn

Edgarsson brukar alltid somna där vid 21.30 på kvällen för att sova hela natten, men igår kväll var jag så trött så jag gjorde ett försök att lägga han 20.00 och tro de eller ej men han sov hela natten =) så hoppas de blir samma igen ikväll då, är ganska skönt att få en liten stund för oss själva på kvällen. Har alla 3 barnen hemma idag, både Rasmus & Tindra hostar (framförallt Rasmus) har hört han hela natten.. hövva!!
Sitter & försöker klura på dagens middag, vet tusan inte vad jag ska göra!! Jag ÄLSKAR ju kött så de kanske blir de idag.. typ kotletter med smarrig sås & hemma gjort potatismos?!?
Måste iväg & handla sen tror ja.. Har fått massor med jobb erbjudanden nu. Men har bara tagit på mig lö & sö i helgen dagtid.. & nästa helg natt. Sen ska jag "försöka" vara lite ledig så jag även hinner umgås med min kära sambo!! Nu håller jag på svälta ihjäl så lunch måste fixas..
Kommer väl en bild på den delikata maten eller nåt sen..


japp så är de!!

Ett rätt belut är ett bra beslut..
Tror mitt liv är under kontroll!! Av en klok människa får man kloka svar på sina frågor & funderingar.. Tack fina Mona Maria Bergström för idag.
Tänk så glad man kan bli av ett samtal som vände de "negativa" till något Possitivt.. De här känns Okej,, kanske inte riktigt bra ännu har lite trådar att dra i först..
några knutar att lösa. 
;)

Nä dags att dräpa kycklingen så de blir nå middag,, antar hjärtat kommer lite sent idag också..


Tisdags middag


Skar fransyska i tunna skivor & stekte de. Snörde på grädde & paprika.
gjorde broccolimos åt mig. Faster Lizette kom lagomt till middag och hälsa på så vi bjöd henne på mat också =)



Lilla Edgarsson gillar när de är matdags. Han sitter & kollar vad alla sätter i munnen & givetvis blir han ganska arg om han inte får smaka. Smidigt nu när han kan äta me liiite bitar i så all mat går ju som mosa. Så han äter ALLTID med oss, go ungen!!


Tisdagens Lunch


33 dagar kvar

Innan jag far på intensivkurs i Arjeplog..
Blir lite nojjig,, hinner ju aldrig köra nå här hemma.. Har inte kört på flera år juh!!
Teorin läser jag så ofta tillfälle ges..
Oftast ser de ut så här







Frågan är ju bara hur mycket som fastnar innanför pannbenet!!
Jaja får helt enkelt ge gärnet när jag väl kommer dit!!

Körde ni mycke "hemma" innan ni kirra kortet??
men de var väl så längesen alla tog de så ni minns int!! haha..

bättre sent än aldrig va?!


Med hjärtat på ett silverfat

Happ man vakna idag oxå.. vilket innebär att denna dag är förstörd!!
svårt att sova inatt när ångesten sträckt sig till himlen & tebax.

Jag är så less alla "MÅSTEN"
Jag är så less alla "BESLUT" vi måste fatta
Jag är så less att sonen "redan" hunnit slarva bort ett par powerskor & vinterjackan
Jag är så less att hjärnan säger en sak & hjärtat vill nå helt annat...
 
"Det kanske är meningen att man ska gråta sig till söms för att kunna le igen"

Nä nu göra smulan klar för dagis så ska ja plugga lite teori =)  


upphängd & nersläppt....

ska man skratta eller gråta?!?!


smink



Nu kan ja täcka ordentligt diverse skavanker & göra kinderna fuskigt rosiga ;)


Sköljmedel!!


Förbannade blåsor!!

Imorse när ja kom hem från jobbet så klev Tindra upp och sa att de klia på kroppen, ja kika lite & givetvis är hon full i blåsor på ben armar mage.. Dock inte så stora ännu iaf så få se då. tycker de här j-la viruset eller va de är ska ge sig!! Eddie har fått några nya blåsor nu endast i ansiktet. Dom "gamla" blåsorna han har på benen har blivit jätte fula ärr som syns jätte mycke. De syns var varenda blåsa varit.


Det här är iallafall Tindras knä!!



Eddie har en massa "småblåsor" som inte riktigt syns så bra på bilden.





sova gör vi när vi dör

Inte de lättaste att få ihop dagen när båda ska försöka jobba..den ena dagtid & den andra natt.. sov 3 timmar på morgon iväg och handla & nu är R och jobbar. Även igår lyckades han jobba en stund. Känner utan tvekan att detta inte är bra för humöret!! jaja får skylla mig själv när ja jobbar mitt i veckan.
hur som helst så till middag blir de pastasallad med grillad kycklingfilé här på befäls.

Har dessutom lyxat till det och köpt en JULMUST!! fy så gott..
livets dryck är utan tvekan julmust... & kaffe


borta!!

Jag blir vansinnig!! min Coverage Concealer Brush är borta!! Har letat den i 2 dagar nu och den finns INTE!! Den är ett tvång.. Idag har jag städat & städat och den finns inte. Konstigt de där, jag vet ju att ja ALLTID har den i lådan på toan.
Jaja,, nu sitter jag på Brallis & ska klicka hem en ny. För dom är ruskigt snabba i frakten, sku tro den finns i min postlåda på fredag =)





Har även ett svårt dilemma.. jag börjar behöva nytt shampo & balsam också.
Köper alltid dom stora flaskorna från bed head men vet inte vilken ja ska pröva nu..

Men dessa får de bli =)


viva la juicy


Hade visst den här parfymen hemma!!
sjukt gott luktar den, varför har jag aldrig använt den??
Ska helt klart investera i denna nästa gång också!!


Tisdagens Middag


trallala...



Eddie vart ruskigt nöjd när han insåg att han backat in i babygymmet! Han kämpa drog & brottades med det hur länge som helst. Men mitt i allt tog krafterna slut & lilleman måste sova..


Tindra <3

nu börja med middag så den är redo när darling kommer hem från jobbet!
Antar inlägget här kommer ut ikväll ;) Måste försöka städa klart ordentligt & fixa all tvätt innan jag far & jobbar ikväll oxå. Så slipper jag göra de imorgon..


Pennor

En överlycklig kille som lyckades komma över storasysters pennor igår kväll när vi måla








Jobb

Så trevligt ska ut och jobba inatt & nästa! får pappan vara hemma & njuta av barnen oxå =)


smart drag..

när jag gjort inlägg i bloggen så har verktygsfältet varit "borta" där man väljer skrivstilar & rederna och de. men tydligen är de jag som tryckt uti något men nu är de som de ska vara!! tur..
Här för några dagar sen hade jag en rubrik där der står GRAVID.. behöver ja säga att statistiken går rätt upp, många som blev nyfikna & trodde nog att jag var gravid,, de va lite roligt!! Ser även att jag har ganska många besökare varje dag, men de är bara vissa få som ger sig tillkänna. lösenordsskydda funderar jag på än en gång ;) Kan även notera att jag har världens bästa älskling som ska stå för mitt körkort!! dom pengarna tackar vi för =) okej vi ingår i samma hushåll å de, men hur som helst så har jag sällan 16000 till övers bara sådär, de sku förmodligen ta 1år för mig att spara till de när man lever på Föräldrapennig.. Tar dessutom bara 3 dagar i veckan..

Har inga nya bilder idag så jag visar några till av samma sort från helgen. Tindra valde björnmössan åt han.. haha den var alldeles för liten också.




Mammas lilla tjockis!! =)


Gör ett försök att ta kameran



Sku verkligen behöva göra ett ryck här hemma, ser förjäkligt ut!!
Till helgen blir de nog en stor förändring i huset i vistträsk, vad ja länktar!!
Jag börja måla lite i köket sist vi var där så fortsättning följer till helgen, kanske de kommer upp nån bild sen.


Ananaspaj

Proppmätt är bara förnamnet!! har ätit stek & vitlökskroketter med portersås, bea & tzatsiki.. Jag baka även en ananaspaj idag som jag just smakat av.. vidrigt god va den!! Recept kommer här: Botten 175g mjukt smör 3 dl mjöl 1½ dl socker 1½ dl havregryn Förgrädda 15min 1 burk krossad Ananas 1 liten burk creme fraich 1 tsk bakpulver ½ dl socker 1 ägg 1 msk vaniljsocker

tötta killar

En bild från i helgen efter en massa fix i huset!!

bara måndag!! ge mig helg..


 Usch hur de ser ut här hemma. Har försökt styra upp hemmet medans dom större barna varit på dagis & skola. humöret är inte på topp & dottern går mig på nerverna!! Eddie är trött & gnällig.. Rasmus är väl den som sköter sig, tur!! Men däremot så har Eddie först idag börjat ta sig fram ordentligt med gåstolen. så de är då en possitiv händelse idag!!


Alma

Fina Alma

skit blogg

 
jag fattar noll nu igen. En massa grejer dom gjort om på blogg!! iaf på min, haha jag gillar de inte!!


vackrast