liten!!




Lilla sonen tar sig nästan upp i våran säng. Han ställer sig och drar sig upp, var bara benen som stack ut men han vart för feg och backa ner igen!! Tur.. känns inte som han har rätta kontrollen för att vara ensam i sängen när han kastar sig hit och dit!!


onsdags middag!!


klippning!!



gjordes idag när han är 1år & 2dagar gammal ;) tyckte de var dags att få bort lite fjun, ser så eländigt ut när de sticker fram nån tåt här och där!! Vart dock lite skärrad när jag insåg att de var 3-4cm som rök!!
Men söt som socker vart han!!


Liten älskar att få vara i samma rum som storasyskonen...
Dom skämmer bort lille Ed ;)
en trött Edgar spelar tvspel me storebror.
Mina fin fina grabbar!!


snabb tillbakablick av mars månad =)


Rasmus & Tindra har minsann gjort en god köttfärssås & spagetti här för nån dag sen. Så duktiga!!


Liten pis har kommit på att dammsugaren är väldigt rolig! Han vill att jag startar den sen ställer ja in så den precis suger litte bara sen sätter han den baki örat så håret fladdrar in i dammsugaren. Himla sötkaramell!!


Disslarn har flyttat till sitt nya hem, känns skönt men samtidigt väldigt tomt.


Gumman har gjort hål i öronen som var en av 6års presenterna


Vecka 30

passera vi i söndags.. De här går ju galet fort!!



Snart har vi våran efterlänktade lilla bäbis...
snart är familjen komplett!!
ILOVE IT


Eddie 1 år

Nu har snart Mars månad passerat och det är verkligen skönt!! ;) många som fyller år i släkten då (typ alla)

Idag fyller iaf våran fina kille Eddie 1år och denna dag har varit fylld med tårta & paket, precis som de ska vara.. kan inte fatta att min bäbis är 1år!!
helt sinnes!!











Tack för en underbar dag med släkt & vänner som kommit med fina presenter =)


6+ grader

Vi gav gärnet ute igår och åkte pulka varvat med vagn

Unge herr renberg kom på att man kunde slicka på overallen HEELA tiden så tillsist fick vi gå in för den var riktigt blöt vid halsen så liten vart så kall ;)







vilka fantastiska saker dessa små kan komma på =)
måste nu skryta att 2 nätter i rad har Eddie INTE ätit något. Han har ätit smörgås & mjölk vid 20 tiden sen en flaska ersättning kl 21 och sovit fram till 05.00 när han ville ha välling igen och givetvis somnat så fort han fått den i munnen och sovit tills ja väckt han! Dock insåg jag imorse kl 05 att pappan fortf sov på soffan så då skynda ja långsamt att bära över liten till mig så jag fick snusa på han, helt lovely att sova me han,, mys ungen!!

Nå som är mindre mysigt är att Rasmus är hemma från skolan idag med magsjuka, dock spyr han inget (än iaf) men magen är inte OK!! inte helt oväntat när alla andra i familjen haft det. Jaja hoppas nu de stannar upp. känns som vi hunnit med alla sjukdommar som finns!!

Nä nu väntar tvätten på mig!!
Ha en bra dag alla ;)


djursjukhuset

Ja vilket jävla tjorv de vart! Allt börja ju med att jag bokade tid för besiktning & vaccinering för att Diesel skulle flytta till sitt nya hem.
Kommer hem från veterinären med flertalet avvikelser där kraftig smärta från ventrala buken mest akut!! kraftig anspänd muskulatur hö sida buk med knutor, samma situation med lårmuskulatur. Rörelsestörningar sågs vid veterinär besiktningen. svullnad på hö sida av buken samt misstänkta resistenter i anslutning till bukvägg vid ljumske. Traumatisk skada på muskulatur pga skelettproblematik eller smärta. förstorad prostata. tumörbildningar i tarm, tunntarmspaketet förstorat & upptryckt. mjälte & urinblåsa överlappar varandra. Ökad täthet i urinblåsan. höftleder ej ultimat passform. Tunn i hull & päls, otillgänglig & rädd..

jag var väldigt förvånad när jag for där i från men givetvis litar man ju på den som gjort undersökningen så ja prata givetvis med köparen och sa att de inte är möjligt att sälja han nu när hon inte kommer kunna försäkra han. Veterinären notera också att jag absolut inte kunde sälja han i de här skicket och hon skulle aldrig köpa en hund me dessa fel! jag förstod rätt fort att antingen måste vi ha kvar han så länge han orkar eller avliva han om dom inte får till all smärta han har. For dit några dagar efter igen och dom säger samma så jag sa att ja vill då ha en remiss till djursjukhuset för stackarn ska ju inte behöva ha så ont. ( jag vet jag sa både till robban och några vänner att de inte känns som de här stämmer, kändes verkligen som att hon försökte hitta så många fel som möjligt)

Igår packa vi in ungarna i bilen när vi fått en akut tid till gammelstan och for. Dom börja med att känna på han och säger att dom inte kan hitta något fel eller smärta. Lederna var mjuka och inga knutor. när dom gjort alla undersökningar så sövde dom ner han för att ta UL och även inne i buken hittar dom inga avvikelser, allt såg ut som de skulle. Ingenting är förstorat och inga smärtor finns. Dom sa bara att de förmodligen beror på okunskap hos veterinären nå annat förstod dom då inte. Vi var väldigt upprörda så dom var snäll och gjorde en ny besiktning på han allt var UA!! Idag blir de fara förbi på distriktsveterinärerna och fråga va tusan dom sysslat med. All denna skit dom skrivit i hans journal måste dom ju ta bort, en felaktig bedömning som denna kan ju ställa till de när köparna ska försäkra han plus att jag vägrar betala en krona för allt detta!! 

nu är ordningen återställd och Diesel flyttar imorgon han kommer få de toppen i sin nya familj plus att han får en kompis vovve att vara med hela dagarna =) jag är verkligen överlycklig att just dessa ville köpa han. Är så många tomtar som ringt på han att de är ju sjukt!!  


3e gången gillt!!

3e gången gillt INOM 1 VECKA ja besöker veterinären imorgon, fast då ska ja till gammelstan på djursjukhuset. Första gången hade ja me alla 3 ungarna vilket inte var någon hit riktigt.. Rasmus & Tindra var irriterade för att de tog sån tid (var där ca 1 timma) medans Eddie gnällde i bilstolen. Jag fick ju hålla fast hunden & gunga bilstolen me ena foten då funkade de. Andra gången passade ja på att få en tid när ungarna var på dagis/skola. Eddie fick vara med pappan under tiden för han hade en lucka där han kunde va ledig.. Imorgon hmm.. vette tusan hur ja ska göra!! Hade tänkt höra om barnvakt men givetvis fick jag dåligt samvete som vanligt så alla måste nog hänga med!! Fan va less ja blir på mig själv att aldrig kunna be om hjälp utan att må dåligt över de. Ja vet ju att de sku va VÄLDIGT skönt att få fara själv och bara kunna koncentrera mig på hunden, och sku verkligen behöva de bara nån ynka timma SJÄLV lixom! på nåt konstigt sätt så blir ja glad när nån vän hittar på nåt vare sig de e en dagsshopping eller fest & tycker helt klart dom är värd de varenda sekund men när de gäller mig själv känns de nästan som jag inte gjort mig förtjänt av de.
jaja nog om detta svammel, alla ungar följer med iaf.

R har farit iväg på natt jobb vilket innebär att jag får kramas med unge herr renberg inatt istället, min lilla karamell!!


shopping



Har börjat ladda upp inför våren med kläder..
Rasmus fick sig en svart softshell jacka, Tindra & Eddie fick sig Jackor från didriksons & överdragsbyxor från villervalla, tyckte inte överdragsbyxor i rosa och ljusblått är så praktiskt så de fick bli svarta från ett annat märke. Även fingervantar från villervalla.. Eddie fick sig ett fleeceset att ha under, även tindra (fast i rosa) body & jeans till Eddie. Lyckas ha tur i år så Rasmus kan ha sina "överdragsbyxor" Galonkläderna & galonhandskarna kan Tindra ha fortfarande som ja köpte i fjol. Nu är de bara stövlarna kvar som ska kollas upp om dom kan ha, annars får vi köpa nya på bojn ;)


bilder..








dålig dag

Idag är jag trött som en gnu, fattar inte varför. ja antar att jag somna på soffan igår före tio för ja hann då inte se BB iaf.. Men de är sånt som händer! antar ja inte missa nå viktigt iaf.

Ångest hade jag när jag vakna, vilken sjuk dröm ja haft. Drömde att ja fick min lilla bäbis och helgen efter var jag ut på galej,, och hade inte ens dåligt samvete. ja tyckte de va skit kul å var ute flera helger lixom när bäbis bara var nån vecka/månad! så flera gånger vakna ja till kallsvettig och skynda upp för att se så eddie var hemma i sin säng och lika förbannat börja ja drömma samma så fort ja somna om..

Antar de hamnat i drömmen för vi prata just om småbarn och party här för nån dag sen. Har varit ut 2 gånger under Eddies 1åriga liv och de har ja dåligt samvete över, kändes väl kul just då men förmodligen lär de inte göras om med nästa bäbis, tycker inte riktigt bäbis och utgång klaffar så bra inte för mig iaf. En annan tanke som slår mig är att Eddie får börja dagis typ nu om ja vill MEN JA VILL INTE SÅKLART! Jag har ju möjligheten att vara hemma och njuta varje sekund me mina barn och den karamellen ska ja suga på lääänge! För mig känns de inte bra att sätta en färsk ettåring på dagis tycker helt klart han ska va med sin mamma. medans de enda vissa andra strävar efter är att få in sin unge på dagis samma dag dom fyller 1!!  Kan även notera att ja är inte less för 5 öre att vara mammaledig, jag skulle dö att missa 8 timmar av hans liv varje dag, sku helt enkelt inte gå!! 

Alltså ja är så less att blogga, funderar på lägga ner den för gott!   
Kanske beror på att de varit en riktigt DOWN period ett tag men nu tror ja de är på gång att vända. Har inte brytt mig om telefonsamtal eller sms, rätt skönt ;) Nä nu packa ner barnet i vagnen & koppla hunden och ut på en prom. Idag blir de MAX 40min, var så jädra död i förrgår efter promenaden att ja trodde ja sku tippa! fogarna är åt fanders så de går knappt leva efteråt, men hunden måste ju få sin motion!!



De vänder fort!!

Igår kväll när dom kom tillbaka med Diesel och dom hade bestämt sig för att köpa han fick ja lite ångest, kändes så sorgligt att han inte ska vara med oss mer...
Men idag är en annan dag, Rasmus fick främmande och jag trodde hunden skulle skälla ihjäl sig,, känner hur ja brinner inombords när han skäller!! Nu vill jag meddela att ja länktar så gudförbenet till på torsdag när han ska vaccineras & besiktas så ja hoppas dom vill ha han redan Torsdag kväll..
Jag är LESS, jag pallar inte med han!! Jag vet att vars han än sku hamna så får han de garanterat bättre än han har nu. för jag är bara less less och åter less.
Och jag är tacksam att dessa personer vill ha han för ingen annan som varit här mailat & ringt har inte kännts rätt!

Men ÄNTLIGEN!!

happy happy happy


1 Mars

Snacka om att de varit väder idag!! 7+ har vi då haft, helt lovely!! finns de nå härligare än när man är ute och hör de droppar från taken. Ungarna har åkt pulka & hunden har motionerat!





Ikväll kommer mitt hjärta hem och jag lovar att jag saknar han!! Har varit riktigt svårt att sova utan han =(  Nu ska jag iaf gå och styra till nå middag, blir köttfärssås & spagetti idag.
Passar på att göra lat-mat som ungarna gillar när ändå Robban är borta ;)





Silver tryck!!

Alltså bli så förbannad!! Har köpt 2 tröjor till Tindra, en från Kappahl & en från Lindex och båda HADE silver tryck på.. Är himla kul när båda ser ut såhär efter första tvätten!! 



Ska aldrig mer köpa en tröja med silver tryck!!


Igår var de dags!!



Har "försökt" fixa utväxten i evigheter nu men igår kväll tog ja tag i de... Så nu ser håret ut som de ska.