mat

Idag bjuder vi svärmor & Östen på middag.. Porterstek gratäng & sallad!! Hoppas de blir lika gott som de brukar

gardiner

 
jo jag tror faktiskt jag tycker om dom lite.. får känna efter nån dag annars åker dom till vistträsk!! är så grymt less panellängder så ni anar inte!!


Fäjjan i all ära..

Jag kan bli så fruktansvärt jävla less alla dessa negativa status uppdateringar på fejjan.. De bara lyser i statusen att man "ska tycka synd om" dessa personer. Vad förväntar sig dom här personerna? knappast bryr sig någon,, man bläddrar förbi eller någon skriver kram tänker på dej (åsså en jävla massa hjärtan förstås) Drar inte alla över samma kant, ibland kan de säkert kännas bra att få skriva nåt lessamt för att känna lite stöd i vissa situationer. men alla dessa som skriver samma sak i flera år flera gånger om dagen. Hur synd de är om dom, hur jobbigt de är. När man vet att de finns dom som själva ställt sig i den sitsen!! Föfan kanske bättre att prata me någon? finns väl gott om bra psykologer. Det är väl varje människas val vad dom vill skriva om, men de är en sak jag STÖÖÖR mig på.. tur vi alla får tycka olika!! ;) Om dessa personer la tid på att reda upp dessa saker ist för att skriva de femhundraelvatusen gånger på en dag sku de säkert bli bra..
Blir ni inte less att höra eran negativa skit själv varje eviga dag??
Som sagt ja har full förståelse för dom som är eller varit med om något tragiskt.. sjukdom eller sådant! att de kan vara ett sätt att skriva av sig, och dom tycker ja riktigt synd om och vill visa mitt stöd. Tror ni hajjar vilket drabbel ja menar ;)

Nä nu vakna lillpisen.
Ha en bra dag allihoen


Komjölksprotein fri kost

Nu har vi iaf varit till piteå & lilleman ska äta mjölkfri kost i 4 veckor för att se om utslagen försvinner.
Imorgon ska jag pröva den nya vällingen så få se hur de går! hoppas han äter den utan problem.
Blåsorna tycker dom oxå verkar vara virus men dom SMITTAR INTE.





Nubbesallad

Har varit så ruskigt sugen på de så idag har jag slängt ihop en sån!! Ohh va ja ska äta ikväll.



Har inga speciella mått men ungefär såhär

1 burk matjesill (200g)
ca ½ burk creme fr.
lite majonäs kanske 1msk eller 2
en kaviar klick
1/4 röd lök
5-7cm av en purjolök
hackad dill
3-4 potatisar
2 hårdkokta ägg

Man får helt enkelt smaka av ;)



Onsdags middag


Tisdags middag!!


Gravid..

Så jädra muntert när jag vaknar & tittar ut.. mina fina nyputsade fönster är täckta av droppar..
stormen härjar, jag tror taket lyfter snart.

Gravid Gravid Gravid.... jag har drömt!!
samma sak i 2 nätter..
jag & min svägerska var i ett hus nånstans, helt plötsligt går vattnet & bäbisen kommer.. ja gräver i munnen & torkar i näsan och torkar bäbisen med en handduk och värsta skriket hörs =) precis som de ska va. ja knyter ett snöre runt navelsträngen ca 10-15cm från bäbisen, för vi hade ingen steril sax.
Vi hade ingen telefon.. men svägerskan var lugn ;) tur de!!
Men de är en kille som väger 3815g..
Första gången ja haft en dröm så här klar..

04.15 flyger ja som en missil från sängen trött utmattad men så lycklig..
Jag har blivit faster... Men jävligt tacksam att detta var en dröm..
Men de har känts så verkligt när ja vaknat. för jag har verkligen varit helt slut..
jag måste nog sluta se alla förlossnings program..
hoppas ja sover bättre i natt!
precis som en mamma förbereder sig att bli mamma så förbereder jag mej att bli stolt faster ;)

Idag är de lön.. skönt att se en lön på kontot+ fp. Ska hämta ut lillebrors nya mobil idag så då ska ja passa på att storhandla.. så de är väl bara sätta sig ner & planera mat för 1vecka framåt iaf.



Har inte idats..

Har verkligen inte haft ork till att uppdatera..
Händer inget utöver de vanliga!
I veckan ska ja försöka att baka ordentligt så lite nya recept kanske dyker upp.
Idag blir de iaf Biffar & potatis gräddsås och morötter.. & en sallad såklart..
Ikväll ska ja göra en nubbesallad har varit SÅÅ sugen på de hela dagen så recept på de kommer senare, för den är ruskigt god! Min lilla tjej hade så ont i magen när ja hämta hon från dagis så hon ligger här i soffan under filten i fosterställning och gråter emellanåt.. tänk om man kunde ta de onda till sig själv istället.


I lördags kände jag att ja måste få komma mig iväg å få vara utan barna en stund. (ni flerbarns mammor hajjar va ja menar) man laddar upp batterierna på nytt att bara få ta hand om sig själv... bara för en kväll. Så jag & Mona avancera och tog oss en go middag på Tresco. Vi åt Oxfilé-spett & gratäng..
Sen drog vi vidare till Mona med Lina & Frans.



Det kostar en söndag när man är bäst på fest ;)


Nu är de gjort..

Har nu prata med dom i piteå på barn så på onsdag kl 10.30 ska lilleman infinna sig där för pricktest. Få se då om de visar något. Fick iaf order om att sluta med kortisonet nu på en gång när han måste vara kortisonfri 3-5 dagar innan testet. Bada lilleman på morgon han blir som fnöske efteråt. Han gillar inte alls när man ska smörja in han efteråt.. Först ett lager kortison över hela kroppen sen ett lager med mjukgörande. Han är VÄLDIGT upprörd då! speciellt när huvudet (håret) ska smörjas.


Att de ska vara så jädra svårt att få en rättvis bild!! Ill röd var liten på ryggen i morse!


(klöst sig på näsan)
Edgarsson blir trött & slut av bad & insmörjning..
Nu sover han så nu ska ja fixa lite lunch åt Tindra.

Ikväll blire taco och myyys!!


trallalaaaa..

Nu börjar även jag vara ruskigt less på allt regn!! fast andra sidan ids ja inte bry mig.. jag är nog less för att alla andra är de. lullar mest på här hemma!! Var ju då förväl att snälla Mange & Lars kunde skjussa mig & ung-skocken till vc igår, annars hade vi nog regna bort, söta som vi är??! =) Idag blir de förmodligen göra lika mycke som igår.. städning står dock högt på priolistan!! Ikväll tror jag minsann jag ska slipa & måla bordet som vi köpte på blocket nu i veckan. Hitta ett ekbord för 500lappen som är 280 långt. som jag tänkte omvandla till vitt. så de blir fint att rymma 4 stolar på varje sida =) ska köpa till nå svarta stolar från ikea. bara lönen trillat in!

Vilken härlig Monavecka ja haft.. vi har dividerat.. ätit.. funderat.. stökat.. planerat.. funderat lite till och kommit fram till divesre lösningar som tillsist inte var lösningar utan mest funderingar.. haha..
Idag kommer hon hit iaf så då ska vi iväg å fixa lite mer och de.. även helgen har vi några planer som utan tvekan ska utföras på bästa möjliga sätt. De här kommer bli toppen!!
Nu hör jag att Renberg junior ligger & surrar och "blåser" med munnen.. så nu ska ja snöra han i badet <3


Fan va svårt!!

Med färg!!
färga håret liiite mörkare igår kväll för att få bort den där jäkla utväxten, nu måste jag bara in på klippet så jag får den rätta chokladbruna färgen jag vill ha ;) tror dock inte jag ska färga hela håret men dra jädra mycke slingor me de så de händer nå iaf.. eller om jag ska boka tid så dom får klippa och fixa färgen. Fast ja är såå himla sugen att fara nånstans ja aldrig varit typ Divine för att se va hon har att erbjuda ;) är sugen på en rolig frisyr me massa liv i och gärna lite färg. just nu är mitt hår bara LÅNGT LÅNGT LÅNGT.. och jävligt tråkigt..


VC

Återigen har vi varit på den berömda VC för koll.. Vi fick även svar på blodproven på lilleman.. Allt såg bra ut, han hade lite förhögt med röda blodkroppar & lite för lite av vita blodkroppar (som försvarar kroppen mot infektioner) På 4 veckor ska vi lämna blodprov igen för att se hur de ser ut. Även då ska allergi tester mot hund & mjölk göras. Eddie har ganska mycke klåda nu igen speciellt i nacken, på huvudet & i öronen. försöker smörja allt ja bara kan & får. Ska ringa Piteå imorgon för att kolla om dom har möjlighet att ta testerna tidigare för ja är så less att inte veta.. Här i Älvsbyn känns de mest som dom bara ska avvakta hela tiden. Som att dom inte vill ta tag i saken på riktigt & hoppas de försvinner av sig själv.
Idag fick han då 5månaders sprutan (1 månad försent) när dom tyckte att han ändå verkar rätt fräsch i övrigt.
Nu på 6månaderskontrollen vägde liten 8575g & 68.5 cm lång.

nu dra igång storstädning medans liten sover.


Mat

Idag bjöd vi Mona & Linus på middag..
Även imorgon ska vi sammanstråla & äta middag i la!!
trevligt trevligt =)
Förmodligen ska en hel del världsproblem lösas.

DAGENS MIDDAG

       


Sluta väx unge!!



Hallå... mitt barn har snart vuxit om mig!!
Känns inte helt okej..
han är ju min öhh.. bä.. storkille...


regnet öser ner..

Pappan i familjen råka sova lite länge tror jag så han sjussa de största barnet till skolan. så då fick jag allt sovmorgon till 8 iaf ;) fast vi var inte på dagis förens 9.. min lilla dam tjafsa om kläder på morgon,, jag tyckte hon kunde ha sköna mjukisbyxor när de är sånt här skit väder,, men hon skulle promt ha tajta jeans.. För hon sku minsann inte ha på sig nå slarviga kläder idag!! sluta me att jag fick som jag ville..



Eddie var lite skärrad när regnet smattra mot vagnen =) sen upptäckte han att de var massa vattendroppar på regnskyddet så han satt och tugga på de & smacka så gott..


Pappas flicka!!
har också fått sig en jobbar jacka som hon tänkt ha när hon ska åka lastbil med pappa.


Bäbis morgon



Lilleman snurrar & bökar hur mycke som helst.. blir faktiskt trångt att ha han i sängen.. Så nu är han duktig och sover i sin egen säng, så tar jag över han vid 6 tiden när han ska äta så somnar han om mellan oss. så mysigt!! underlättar en hel del att dom lär sig sova i egen säng, spec när man har fler barn. Ett plus är ju att man inte behöver söva han heller, han äter sin välling och somnar!


söndag



Robban är iväg & fixar något uti lastbilen sen blir de upp till vistträsk för att fortsätta stöka på där.. Jag tror helt klart att de kommer bli toppen fint! Jag ska visa lite bilder sen när de börjar vara klart.


Ett leende

Hade en riktig glad skit igår.. Så fort ja sa nå så höll han på skratta ihjäl sig!!



Idag är mamman i familjen trött!! tror kl var runt 3 inatt när jag la mig =)
får bli en tidig kväll ikväll!!


wiiiine

Håll i hatten.. ikväll bubblar jag vin!!
haft en underbar mysig kväll me sambon med massa surr surr & surr..
min livskamrat... min käraste... min allra bästa vän!
att få dela tankar & ord...
så himla mys!!!
med tända ljus & bubblande vin...
kärlek kärlek kärlek
jag bara älskar.. så fruktansvärt mycke!!
varje sekund tillsammans betyder så mycke..
så mycke kärlek,,, glädje,,, omtanke!!
barnen sover (även sambon) och ja bubblar vidare utan tvivel...
håller fast mig i soffan & tror med säkerhet att detta blir en succé..

KRAM!!!!


kväll

Nu tror ja äntligen alla ungar har somna =)
Imorgon fredag,, får nog besök tidigt på morron sku ja tro.. sen har nog Rasmus med sig en sovkompis hem..
& jag ska jobba natt även denna helg. Men sen ska ja tusan mig va ledig nån helg ;)



Nä nu krypa upp i darlings famn å sova tv!! <3


hörde ja väckarn?

Så störande att försova sig!! Vakna 8.05 vilket innebär att Rasmus hade tillgodo 5min innan skolan börja, men han fick fika i lugn och ro och sedan fara.. Inte ofta man försover sig men idag hände de. Man kan inte vara på topp jämt ;) Hann då iaf med morgonkaffet med Mona,, de e ju huvudsaken =)
Verkar vara lika fantastiskt väder idag så få se vad man hittar på. Sku behöva baka nåt gott tror jag.
Men VAD??
Måste även klura på nå middag.. kanske kotletter i gräddsås & pressad potatis?!?! de lät gott iaf..
Håller tummarna att Eddies provsvar kommer idag då. men förmodligen inte & jag kan ge mig fan på att de inte visar nå fel än nå är galet.. ajja bara vänta..



Är konstigt de där.. än ja inte tycker han rör sig nå så är han ändå utanför täcket hela tiden.. så något gör han iaf. Söt ungen min eller våran kanske?!

Ha en bra dag allesammans!!

KRAM


....



Ibland får familjens far också pröva hålla i sonen =)


Vitchoklad kladdkaka




100g smör
100g vit choklad
2 ägg
2dl strösocker
2tsk vaniljsocker
2½dl mjöl

1. Smält smöret. Ta av från plattan..

2. Bryt chokladen i bitar och låt den smälta i smöret under omrörning.

3. Rör ner resten av ingredienserna i kastrullen. Häll i en springform eller pajform med bakplåtspapper i botten alternativt smöra formen och strö i kokos.  (jag använder ströbröd)

4. Grädda i 200 grader i ca 15 min. Låt svalna.


Jag gjorde samma smet och använde ljus blockchoklad ist för vit till ena kakan. den vart himla god!!
Jag brukar aldrig ta tid nästan utan känner efter hur den känns ist.
(just den på bild är nygjord på bilden, godare när den får stå i kylen & "stelna" till sig.)


Elgiganten

Hände nå me Rasmus dator igår när han satte i en skiva me ett spel..
den flippa totalt.. & tillsist stängdes den av. När jag starta den igen så stod det att den typ hade tagit bort ALLT som fanns på datorn & påbörjat installation i fabriksinställning..
Helt plötsligt funka den & allt var rensat.. Inte allra nöjdast son som tappat alla spel & grejs han hade på den.
Aja inget att göra åt men kändes lämpligt att lämna in den, när den knogar å fuckat sen vi köpte den.  Dock är den köpt på elgiganten.. & ja tror att dom flesta som handlat något där och man måste lämna in de för rep vet om att man sällan får tillbaka sakerna inom en rimlig tid.

ELGIGANTEN ÄR SÄMST PÅ SERVICE!!
ska aldrig mer köpa nå där!!

För er som bryr er kan ja även berätta att min högra halsmandel har gett upp.. fan så ont de gör i den när ja sväljer. Har vakna flera gånger inatt när de gjort ont (tyck synd om mig)
Dock funderar jag på karva lös den med en kniv när dom tjorvar JÄMT på ett eller annat sätt. 

 


skor

Igår kom skorna ja beställt!! skicka tillbaka ett par när dom såg lite lustiga ut..
& tro de eller ej men ja köpte skor i min riktiga storlek,, annars brukar ja ta en storlek mindre annars ser fötterna så stora ut när man har smala ben ;)


Faster i all ära




Hade en väldigt glad kille igår..
Hade faster på besök igår som vi bjöd på middag så hon fick testa min stora favorit BROCCOLIMOS..
Gjorde kyckling i ugnen med färska champinjoner, lök, tomater, flödeost pikant, grädde & creme fr..

Till efterätt gjorde vi en vitchoklad kladdkaka & en vanlig kladdkaka,, fast den här gången använde ja inge kakao utan smälte i ljusblockchoklad!! mmm.. den va ruskigt god tyckte ja.
Måste nog göra en ikväll med ;)


Milles änglar

En tjej som jag gått "några kurser" med har lagt ut på facebook om hennes lilla brorsson som drabbats av canser (Neuroblastom) det gör en verkligen ONT i hjärtat att bara höra ordet canser..
Man blir berörd ända ut i fingertopparna..
Den familjen gör skyddsänglar som terapi tillsammans som man kan köpa. Jag tänker köpa en skyddsängel var åt mina tre barn för att stödja barncanserfonden..



finns jätte söta änglar i olika form & färg. änglarna kostar ca 60kr




En fin gåva att ge på ett dop?? eller som en present..
som armband eller halsband!!
Besök deras sida & ta en titt..

www.millesanglar.se








gamla bilder igen..







Världens bästa pappa!!



Nu sover lilleman så då är de bara fortsätta med utrensningen..


vilken smäll..

Jävlar i min låda va rädd ja vart när de tvärsmall i morse.. Det rent skaka i rutorna!! Flög upp som en missil,, trodde på rikt att världskriget dragit igång på befäls.. var övertygad om att vi gick miste om datorerna & hemtelefonerna,, men dom klara sig!! tur!
Vart ruskigt glad imorse däremot när lilleman vakna & fick se att "utslagen" var så fina.. kortisonet har verkligen gjort sitt. Imorgon har jag räkna me att få provsvaren för lilleman..
Var en nöjd liten madamme jag väckte på morgon, första dagen i dag på dagis när hon får börja följa med och bada. de hade visst varit en riktig höjdare för hon. Ralle däremot var väldigt trött kan bero på att pappan tog med sig barna igår och drog till äventyrsbadet, de var riktigt uppskattat!! tycker man blir totalt däckad av bad!!

Min tanke var att Tindra skulle fortsätta med gympan men tyvärr var de fullsatt =( kändes lite trist men jag & hon ska ta oss en dag i veckan på badhuset så vi får litte kvall tid me bara varann. Även slalom ska vi ta och börja med i vinter så hon har lite aktiviteter att göra också. Rasmus åker ju slalom så de sku va roligt att vi alla kan göra nån sån sak tillsammans. Blir väl även bandy för han i vinter om de inte krockar med kanis som de var förra vintern..

Häpp häpp nu lite fix innan jag ska börja me lax & gratäng.. mums!!


Mamman // Tindra


JUST JA..

Vart ju lite stolt över mig själv att ja hittat mig några tröjor..
Hmm.. man känner sig som 10 år när man står och försöker fånga tröjorna i spegeln på bild..
Jag anser mig icket i närheten vuxen ännu är ju "bara" 28 som sagt! långt ifrån 30 iaf..

Jag är varken blyg eller svartsjuk å bjuder på mig själv för tillfället..
Hade ju tänkt mig lite "finare" tröjor men blir alltid för bekväm i slutändan så sköna tröjor är prio ETT






Färglösa tröjor gillar ja mest, för vem vill sticka ut lixom? ja vill smälta in i mängden.. Dock ångest över den helsvarta basic tröjan.. Ja gillar inte när de är TAJT!! känner mig verkligen skitlejd i tajta grejer..


Tacka vet ja mjukisar med hängröv, hängknän & sambons T-shirt..
vart är mitt liv på väg? ;)


När man tror de gått bra

& siffran inte visar som ja vill,, då bli ja sne!!


Nu upp på CT´n för ett mördarpass & magträning..
dusch å sov sen är dagen kväll!

Helt klart skyller ja allt svullande på sommar & god mat ;)


klockan är 20.00

och jag vart precis "utan barn" vilken innebär att ingen sovning hinns med innan jag ska dra iväg för nattpasset.. får väl se de possitivt, jag får sova 7.30 imorgon tills ja ska och jobba kl 21 igen. *Host de blir nog bra =) Som att man inte är nog slut som de är..

nä nu ska 7 svåra år hoppa i duschen eller va de 27 svåra år? jopp ser nog ut så..




Ett svar

Är bättre än inget alls!!
Lilleman har iaf Eksem,, så några krämer & medicin är utskrivna. Dock hade de inte landat på apoteket så vi kunde inte hämta ut de.. gode irriterande!!
Men de är nå mer....
Dom tog blodprov så förhoppningsvis får vi provsvaren till veckan.
Gissningsvis nå virus eller allergisk reaktion på något. Åter om 3 veckor och är de ingen förändring börjar vi på barn i Piteå. 

Eksem är en inflammation i huden, som gör att den blir röd och kliar. Efter en tid bildas små röda knottror eller vätskefyllda blåsor. Brister blåsorna blir det ytliga vätskande sår. I senare skede kan huden bli torr och förtjockad.

Den vanligaste eksemformen hos barn kallas atopiskt eksem. Atopiskt eksem är ett uttryck för en allergisk läggning hos barnet. Problemen uppkommer ofta redan under spädbarnsåret i form av torra, kliande hudförändringar som i regel börjar på kinderna, men sedan kan spridas över hela kroppen.


Morbror

Är en busig filur!!



Kärleken

lixom svämmar över snart.. Tänk att de är inte länge kvar innan jag blir faster igen. Tänk att man kan känna sån kärlek & glädje över någon man aldrig träffat. Tänk att de lilla knytet kommer vara min "brorsdotter" eller son...   ;) eller hur var de nu!!

För snart mina vänner Checkar ja in som STOLT FASTER!!
(OM NÅN YNKA VECKA)



Vill även uppdatera er att mitt väntande gav resultat!
STOR SPINDELN ÄR NUMERA DÖD


ÅHHH

Jag blir alldeles tokig!! hur lilleman ser ut..
Imorgon ska vi på den berömda vc.. fick tid kl 8! & jag lämnar inte stället förens dom vet vad de är eller vi får fara till Piteå. De kliar så mycke för han nu & många småsår har han på huvudet nu av de kan kliar.
Så stridsyxan är redan uppackad!!


Bilden gör sig inte riktigt rättvis som vanligt... betydligt fler prickar i verkliga livet.. Och tomatröd på kinderna nu! Uti örat är de en torr stor "kaka" med prickar som inte heller syns spec bra..

KAN ÄVEN NOTERA ATT JA JUST SÅG MITT LIVS STÖRSTA ÄCKLIGA SPINDEL I KÖKET PÅ GOLVET. DEN FAN HANN UNDAN & JAG HITTAR DEN INTE. JA KOMMER FAN SITTA PÅ EN STOL OCH VÄNTA TILLS DEN KOMMER FRAM. FÖR JA VÄGRAR ATT SOVA ME STOR ASET DÄR INATT!!


jobbig natt!!

Lillan vakna vid 02 i natt & var jättelessen.. Hon hade så himla ont i magen. Hon var även rädd att hjärtat hade ramla ner i magen för de dunka som på magen.. Men mamma doktor kunde snabbt konstatera att tarmarna jobbade hårt eller nåt.. för hjärtat var jag övertygad om att de satt kvar på rätt ställe. Gjorde lite smörgås & saftsoppa så vi hade nattfika i sägen,, massera magen nån timma sen lyckades hon somna. Även jag somna... i HENNES säng me henne!! jag vakna kl 05.00 jag var död, trodde varende ben i kroppen var av, armarna bortdomnade och ont RIKTIGT överallt.. Ingen höjdare att somna i en säng som typ är 140 lång & 60 bred typ.. halva bena hängde på golvet, ena armen fick inte plats så dom plasera ja under kroppen för att rymmas + att ja sov på mage..

Nu har ni ingående information om våran natt iaf..
Tack å hej..


Bananflugor i all ära



Vilka vidriga as de är!! dom är överallt!! har lyckats fånga några iaf..
Jag häller vatten & ättika i en skål och några droppar diskmedel (för att få bort ytspänningen) så dom drunknar! åsså gärna lägga nåt gult i botten när dom dras till denna färg..

Fick till å med äran att duscha med en igår kväll...
finns alldeles förmånga "djur" jävlar som är född i onödan!!


Har nån en lie att låna ut??


Jag som vänta på morgon me att gräset sku få torka upp lite under dagen så ja sku få klippa de, antar ja får ta de me en lie när de väl slutar regna!!

Nästa sommar tänke ja att vi sku köpa den här

Den susar fram i en topphastighet i 130km/h
ja mena man har ju klippt gräset på 7 röda!!
Fast med livet som insats sku jag tro..  


färglös..

Har faktiskt hittat mig tröjor som jag behövde!!!
Vill att dom ska komma helst IDAG...
Dock var ja väldigt tråkig & tog bara svart/vita




Har även hittat MASSA skor som ja vill (LÄS MÅSTE) ha!!
lite flörtning me mannan i guldbyxorna så kanske de kan gå..


prickig korv

Prickarna har bytt skepnad!!! Så här såg dom först ut.. ganska stora och ganska få..


 
Dålig kamera så man ser knappt..men han är JÄTTE prickig hela huvudet!!
men nu har ha ju även hosta & snorig också




Tupperware party i all ära

jag & Tindra har nu avverkat ännu ett sådant party..
Inser att ja har V Ä L D I G T många av dessa saker redan. Men en ny päroskalare & en spagettiburk fick de bli. Är ju fantastisk kvalla på dessa saker kan ja tycka,, men finns nog så dyra saker..


hjärtat rusar.. jag dog.....

Regn å regn.. känns då faktiskt som de kvittar.. ja sitter ändå bara här hemma å lullar på inom dessa 4 väggar.. å njuter av kaffe & tystnad =) ingen liten madamme som går mig i hälarna och surrar, må ti ons är bra dagar för de innebär att mamman ska plugga teori, men idag har ja haft främmande så ja ska till å plocka fram dom nu!! Lite irriterande sist ja satt å läste som en tok.. tycke de inte riktigt stämde i böckerna men lika förbaskat fortsatte ja läsa.. tills ja insåg att ja satt & läste till traktorkortet istället.. bra jobbat!!

Idag trodde ja även att döden knacka på axeln.. ja lämnade Tindra på dagis och kände att hjärtat rusa lite men tänkte att de brukar ju gå över rätt fort. på väg hem fick ja knappt luft och de börja spränga i vä örat.. de svartna några gånger och ja kände att ja höll på att svimma.. svetten börja pumpa armarna domnade lite.. var så anfådd och benen vägde bly.. de lixom ekade i huvudet, kändes som ja drömde.. Hjärtat slog SÅÅ hårt att de rent gjorde jätte ont. Träffade Ninni hon tyckte jag såg nyvaken ut men jag var såå jädra slut.. Hemma snörde ja mig på golvet & de började att lätta.. Usch så jädra obehagligt!!
När ja haft såhär blir ja alltid så jädra trött.. känns som  ja sprungit flera mil...

till nå helt annat.. Min lilla Eddie har varit så himla torr baki öronen fast ändå är de som de vätska lite. tvätta på morgon inge mer me de. nu när ja kolla så har de spruckit hela vägen baki örat.. ohh så ont de ska göra för lill gubben.. Har pratat med BVC så de gäller att tvätta hålla torrt & smörja. De förstod jag redan ;) men de känns alltid bra att dom har de nerskrivet också. Han verkar få Tindras känsliga hy.. hövva lillhjärtat!!




BONBON

Åhh va dom är ruskigt goda!!
1,5 kg.. få se hur länge dom räcker ;)

Ni vet dom här hundpruttar.. kloakslam.. måsskitar




sov gott!!



Fast liten sover redan så kortet är taget för 3 timmar sen!!!
dööö trött vart ja!!
ska se om ja har nå vettig information imorgon ist..


Ruskigt god kola


Lördag

Kärleken & största sonen sover borta så jag tindra & Eddie har mys på hög nivå



Så jädra skön film!!
blandat me skratt och tårar..


Blommorna



TACK!!!! <3


äta byta sova....







liten tjej blir stor..

Sitter vid Rasmus dator nu och hitta lite äldre bilder på Tindra..
Som alla andra undrar: vars far åren??









Har ju även fått blommor idag av  finaste Ninni!!
de va uppskattat =)

ihelgen har jag oxå tagit på mig jobb.. även nästa helg.. och helgen efter de. De bli nog bra, har rätt många hål att börja fylla upp me extraslantarna ;)