vilket straff att vara trött

ja nu är de sista dagen av den här månaden iaf vilket innebär att min lillebror fyller år idag så vi har varit dit en sväng. Alla 3 barna sover och de vill jag oxå. Den nyfödde namnlösa barnet sover vid bröstet som vanligt. Han tror att de är tanken att han ska hänga där från kväll till morgon så jag kan ju notera att dessa 4 nätter han funnits i vårat liv har han inte sovit många timmar på natten. Natten som var somnade han faktiskt vid 03 tiden och sov till 10 typ. inte alls dumt för den sömnen behövde även jag. Så de blir spännande att se hur de funkar inatt, är ruskigt trött redan!! men först har jag en massa tvätt som ska hängas tvättas och vikas innan ja ens försöker göra natt..


Jag höll de jag lovat!!

Jag sa ju att innan helgen skulle jag ha bäbis..
& de hade jag =)
Vaknade kl 05.00 av att vattnet gick och kort därefter började jag känna av värkar. Var 3 minuter mellan dom så jag ringde förlossningen så dom ville jag sku komma på en gång. Ringde då min mamma så hon fick komma hit och vara med barna som sov.
06.30 var vi framme i sunderbyn.
Klockan 07.30 var jag öppen 4cm så jag hade räknat med att plågas i minst 6 timmar till.. men kl 8 hade värkarna blivit SÅÅ kraftiga att de aldrig vart nån paus mellan dom utan dom avlöste bara varann. 25 minuter senare är lillprinsen född i vecka 38+6
Ja herregu säger ja bara... är skeptisk att man sku fixa få nån mer unge. Vilken jädra smärta alltså, ja visste inte vars ja skulle ta vägen ville bara dö!!
Fast ja är evigt tacksam att detta bara varade i 3.5 timma. Vilken plåga de måste vara för dom som har ett elände i ett helt dygn.. eller flera dygn..


Här är guldklimpen bara nån minut gammal
3090g & 47cm lång



Stolta storasyskon har han.. Han vart helt klart godkänd av syskonen


litet hjärta 3 dagar gammal

Idag Onsdag har vi varit till sunderbyn för hörselkontroll av liten och PKU testet.
Han gick igenom besiktningen UA..
skönt!!
Han vägde idag 2935g så han hade gått ner drygt 160g vilket dom tyckte va himla bra, men med tanke på att han äter konstant HELA natten från betongblocken så bör han gå upp rätt fort ;)
Mamman i familjen ser dock ut som 7 svåra år av att inte sömnen finns på natten. men men de ska väl vända nångång framöver..

Ta & styra upp hemmet medans Robban & dom 2 stora barnen är borta en sväng =)


4 dagar sen

ja blogga.. har hänt ungefär lika lite som vanligt.
Lullar mest på här hemma och vill att litenpis ska anlända. Igår baka jag & Tindra Silviakaka, och den var ruskigt god!!



Imorgon blir de baka mer, typ potatisbakelser tänkte jag.. Tindra ska på kalas och vi skulle inte få följa med så då kör vi med bakning för min del..

Idag har en av mina käraste vänner Mona bjudit mig på middag, och det var ljuvligt gott!! den maten ska ja minsann göra nån dag ;) Hon är en riktigt go vän som är bara allmänt bra!
Hon har även lurat på mig skor som jag behöver!! hon har köpt dom och jag vill oxå ha dom.. skitta snygga på rikt!! ska pussa sambon lite extra ikväll så ja kan klicka hem dom me gott samvete imorgonbitti. Skorna såg inte allra finast ut på bild men skit fina IRL..


499kr


699kr

Även det tredje paret vill jag ha men tror ni dom fanns i min storlek!! givetvis inte..


399kr


Tindra har även prövat premiärcyklat idag, det var lite spännande



nä dags för att plocka ihop lite här hemma & inta soffläge med kidsen



inte bra!!

Som vanligt är ja sent ute med att skaffa regn-ytterkläder till de lilla barnet..
GALONKLÄDER!!
inget vi hade hemma passa så stackarn har fått ha lånekläder på dagis!
Vadå pinsamt.
Ringde sambon så han har sprungit in i stan och köpt fodrade stövlar åt tösen iaf.
Imorgon kommer iaf galonkläderna ja har beställt

OFODRAT GALONSTÄLL


FODRADE GALONVANTAR

Imorgon ska även min cykel plockas fram så ska ja skynda långsamt till sportringen och köpa denna dress åt hon,, en fodrad galondress. Tror dom haft den tidigare annars har dom säkert nå liknande. Men nu har jag bestämt att allt ska gå i lila ;) Har haft denna dress tidigare i rosa kamoflage och var super nöjd med den så den behöver vi..
HELST NU!!



NÅGON SOM VET VILKEN TID SPORTRINGEN ÖPPNAR?


Bäbisprat med blivande storasyster...

Mamma hur länge är de tills jag blir storasyster?
-
jaa, nu är de nästan bara 10 dagar kvar...
Åhh.. 5+5 alltså?
mmm.. precis
Men varför skriker bäjbisar när dom kommer ut och HUR har du tänkt få ut den? för visst kommer den genom munnen?
-Öhh.. nja.. dom kommer ju genom skruttan & de är ju en doktor som hjälper mamma... dom kanske skriker för att de gör lite ont för den oxå.
VAA?!?! usch va äckligt då är de inte konstigt att den skriker om den kommer från skruttan för de är ju äckligt, det skulle nog va bättre om den kom från öronen istället!

Så slutade vårat samtal innan liten somnade!!


Köttsoppa

Dagens middag
Köttsoppa med klimp


Veckorna

Går alldeles för snabbt helt plötsligt!! tycker de mest är helg hela tiden. Inte för att de gör något, jag gillar helg som precis alla andra. Idag Måndag är Rasmus fortfarande hemma från skolan. Han har ju varit sjuk sen torsdag förra veckan, han har haft ont i halsen som bara den men nu har han en besvärlig hosta istället. I lördags for vi upp till Vistträsk igen som så många andra helger och elda & grilla lite. Och som många redan vet så elda min käre far upp Rasmus tandställning!! Så idag på morgon har vi varit till tandläkaren igen & tagit tandavtryck så om 3 veckor får han den nya, nackdelen med detta är ju att vi nu får betala den själv när man bara får 1 gratis.
Jaja inget att göra åt, grabben måste ju va snygg i munnen oxå ;)
Så idag har min storkille bakat lite fika åt oss.



Måndagar byter jag även vecka och vecka 39 har infunnit sig. Jag kan knappt vänta mer!!
Vill ha min lilla prins i mina armar NUU..
Storasyskonen håller också på vänta & länkta ihjäl sig.
Pappan i familjen tycker dock att liten kan fortsätta bo i magen tiden ut så han hinner bli biffen själv.



Fasters prinsessa lånade vi i lördags också så tjejjerna var mest ute i de härliga vädret och lekte & åkte skoter. Dom hann även med lite dataspel


I söndags ville fasters tjej också komma hit men då hade precis Robban & Tindra farit till Dennis & Linus för dom skulle på en skotertur och grilla. Tindra var då helnöjd över pappa-dagen hon haft.
Jag stanna hemma och stor röjde ännu en gång. Dammtorka, tvätta vika tvätt och hänga tvätt, dammsugning & skurning & rensning och flyttning av garderober. Städa även här ute och röjde undan saker. På kvällen tog jag mig en långprom på ca 1 timma me hunden var så slut när ja hade kommit vid shell så ja gick in där och köpte mig massa godis som ja käka i vild förtvivlan hem. Väl hemma bada hunden sen däcka ja i soffan.

Tänkte visa en bild på fet-Elvis 12kg eller nåt



Nä nu utfodra sonen & mig själv sen ut på prom me hunden & hämta liten på dagis!!
& hoppas på lite värkar då snart....


FAVORITERNA!!


Dyrt att leva

Men nu ska de väl då vända. På en och samma dag gick duschen sönder, tvättmaskinen & skotorken. Ungefär dom 3 sakerna som är viktigast i en barnfamilj (känns de då som när de väl händer) Men allt är ju i sin ordning igen och dom 3 sakerna är investerade.
Förra veckan kom jag även på mig själv att matkontot är maxat. Vi har småhandlat mat i stort sett varje dag, och de blir MYCKET dyrare. Så nu har ja gjort en 4-veckors matsedel som SKA FÖLJAS och idag har vi storhandlat för 2 veckor, handla för ca 1800kr. Var till och med både på Ica & på konsum för att köpa de billigaste. Så de blir spännande att se exakt hur mycket allt blir på en månad. Men man sparar ju massor med pengar så ja hoppas de var värt besväret ;)
Har rensat och skurat både kyl & frys och kasta massvis med saker därifrån, Tänk att man till och med samlar på sig i boxen?! Ibland köper man nåt bröd eller matbit bara för att de är extrapris än ja vet att vi inte kommer äta de. Men nu är de färdigt me de. Men frysen i förrådet kunde ja inte rensa ur för kompost-fan är full REDAN!! men så fort sopbilen har varit här blir de röjja i den oxå.

Intressant säkert att läsa om detta men de är dock de enda som har hänt i mitt liv idag.
Robban tog med sig barna nyss & for till Arvidsjaur dom skulle hälsa på hans farmor & fara på dollar en sväng, så ja bestämde mig för att stanna hemma så jag får röja undan och återigen storstäda.


Stolt över min RENA & fulla kyl idag.
Tänk om de alltid kunde vara så!!

Nä nu dags att fortsätta röjningen i skafferiet!!
sen tvätt, dammsugning, dammtorkning & skurning.
Sen är ja redo för fredagsmys me familjen..

Kram


FASTER

Den 4e februari fick jag den bästa hemligheten berättad för mig.
Kom på mig själv nyss att de inte är hemligt längre!
JAG SKA BLI FASTER.
Min bror satt i soffan hos oss och säger bara mitt i allt:
syrran.. jag ska bli pappa.
ja visste inte hur ja skulle reagera, för ja är så VAN att han alltid lurar mig med sjuka saker. Men sen insåg jag att han nog talade sanning när jag såg hans glädje när han berättade de.
Känslig & överlycklig som ja är så brast jag i gråt & kramkalas uppstod.
Ja alltså de finns inga ord för hur hjärtat kände.
Känns konstigt att min LILLEBROR som känns "liten" börjar bygga egen familj med världens finaste tjej. All lycka till er,


sol!!!

Vilken härlig dag de var idag trots alla -grader som var just på morgon, men dom försvann fort. Så vi passa på att vara ute & leka när de var som härligast.
Har eg inge nytt att förtälja bara lite bilder från idag som får tala för sig







Hunden var helt skum han stod bara & stirra på mig såg ut som han sku falla i koma eller nåt!








jippie..


Idag har ja båda barnen hemma, Tindra är ju ledig från dagis torsdagar & fredagar. Men Rasmus steg upp kl 05.00 när han har ont i halsen & inte kunde sova, så han fick va hemma från skolan. så de blir en mysar dag idag =) vi kanske ska baka lite sen =)


Tisdagens middag.. karre & potatis


Upprörd

Maskiner & apparater kan fort bidra till ett frispel..
Vet inte hur länge ja höll på igår för att få igång fanskapet..
Tvättmaskinen hade halvtvätta alla handdukar..
Me lite ångest och dåligt samvete ringde ja min kära granne & fråga om ja kunde få tvätta om dom hos henne, vilket ja fick! TACK!!
Idag har ja gjort ännu ett tappert försök att tvätta men icket!
den är sten död!!
Imorgon får vi den nya tvättmaskinen tack å lov för de. Men denna gång tog vi en dyrare & betydligt hevare maskin så kanske den inte heller studsar omkring i hela tvättstugan, är vidrigt less att jaga fanskapet!

Annars idag än så länge har de väl inte hänt så hemskt mycke, har varit ut på nån prom me hunden & städat som alla andra dagar. Även hunnit med ett besök hos BM Linda.. Dom vanliga kontrollerna och allt såg väl normalt ut. Lite lågt blodvärde men ja har dock inte kommit ihåg järntabletterna på hur många veckor som helst.
Till middag serveras de fläskpannkaka, ids inge annat! Funderar på att gå ut me lillan och leka lite. Just ja, onsdag är de idag de innebär Gympa för lillan..
Men nu dammsugning & vikning av tvätt!


Tack

Mathilda för hjälpen med min blogg =) den vart jätte fin!

Vi har just kommit oss hem från Piteå och UL. Vilken lycka de är varje gång man får se de lilla livet som växer i magen. Givetvis var lillgrabben i sitt esse när farbror doktorn sku göra UL så de var inte de lättaste att fånga alla mått på han.
Men han uppskatta vikten till 2.6kg och de känns ju alldeles lagomt. Var lite knepigt att mäta huvudet för de låg visst gånska långt ner (vilket jag känner) och värsta sammandragningarna hade jag när han kolla, varenda rörelse han gjorde på magen me den där ultraljudsgrejen gjorde såå ont. Han tippade att inom en vecka bör ja vara stolt 3 barnsmamma =) hoppas på de.
Men har han inte kommit ut när ja är i vecka 39+0 ville han att jag skulle komma dit igen för koll.

Trodde på allvar att ja skulle åka in natten som var. Min lillebror sku sova här så han fick vara barnvakt medans ja sku ta en långprom me hunden sådär runt 19.00 tiden (Robban jobbade) Var ute en timma och försökte gå i hyfsad snabb takt, sagt å gjort.. när ja kom tillbaka på kvarteret här så kändes de som mitt liv var över, svanken ömma & värkte.. fötterna hade jag så ont i att de fanns knappt ord för de. Och bäbis tryckte på så mycke att ja trodde de var dags lixom. Skynda mig in & tog panodil & fotbad och låg däckad i soffan. Men värken i magen långt ner på vänster sida har ja haft hela natten. har känt av de även idag så få se hoppas de börjar vara på gång nu =)
Mina andra 2 förlossningar har ju varit ändå ganska snabba & enkla

Med Rasmus fick jag första värken kl 21 den 23november och åkte in till Piteå BB kl 23.00 och han föddes morgonen efter kl 06.45.. Alltså på 10 timmar var han ute efter första värken. krystvärkar i 30 minuter. Dock var de inte över där, fick bara tvärt se han jag vart nersövd & upp på operation..
3565g & 51cm lång var min prins

Med Tindra vaknade jag kl 01.00 på natten och trodde ja hade pissat ner hela sängen! WHAT?!? pinsamt.. sprang som en dåre med handdukar och la i sängen för ja vägra väcka Robban och berätta den pinsamma händelsen tills ja börja märka att de droppa hela tiden.. hmm.. vattnet har ju för tusan gått. Minns ja smög in på toa och ringde in på förlossningen och berättade, dom tyckte ja sku ta ambulans och komma in eftersom hon låg i sätesbjudning. Men ja tackade nej och sa att ja återkommer. Gick och bädda ner mig i sängen och löste korsord till 06.00 (hade fortfarande inte väckt robban) tyckte han behövde sova annars sku han bli uppjagad. Men kl 06.00 hade ja 3 minuter mellan värkarna & ont, väckte han så vi for och lämna Rasmus i Vistträsk. Kl 8.00 kom vi fram i sunderbyn och 09.05 föddes en prinsessa i sätesbjudning. 2800g & 45cm lång i vecka 38.


Luleå



Moster Helen tyckte självklart att våran "kille" ska ha en sån här =)
Vi tackar & bockar.

tror ja inte helt fel så kommer min mormor inom en snar framtid med en luleå hockey-jacka åt den ofödde. För denna jacka har ja hört hon prata om X antal gånger.

Jag kan dock inte skryta med att ja varken är intresserad eller fattar mig på hockey.. En av dom tråkigaste "sporterna" ja vet.
Är väl bara jag i släkten som inte är intresserad & följer denna sport lixom.
Fast släkten är kanske mest intresserad för att kusin Kim spelar..
Eller är de roligt att titta på?



Nä nu bygga litte snygga armband me dotra.. =)


helg

ja minns faktiskt inte va vi gjort i helgen men som tur är har ja några bilder från helgen iaf ;)
I lördags måste de ha varit när vi var upp till Vistträsk en sväng & elda å grilla korv. Barna körde skoter och roade sig. Var väldigt hund-starkt denna lördag..


Jerry, Alma, Ymersson & Disslarn


Alma & Jerry busa hela tiden.. Disslarn han håller sig på avstånd då man kan tro han är en 10årig surkall.. han går mest omkring å fräser åt dom andra när dom kommer nära, han vill INTE leka!


& den avlånga limpan ymersson får vackert vara kopplad så han tycker nog lite synd om sig själv. Så går de när man inte bryr sig om vars gårdens gränser går. Gräset är inte grönare på andra sidan..


Mamma & Pappa
Strorebror med familj
våran familj
& Jennys föräldrar

SÖNDAG HADE TINDRA SITT EFTERLÄNKTADE KALAS


7 brudar som fikade.. Skymtar även pappan i familjen som umgås me Hjalmar... Han är som en liten karamell, en riktig sköning..


Visst är dom läskiga dom färdiga tårtbottnarna som man köper?!
ja tycker inte om dom så ja baka en egen & riktigt god & saftig vart den.


Glömde dock ta bild på tårtan


Nu har ja äntligen hoppat in i vecka 38 idag & tycker att både magen & tiden står stilla.
Hoppas allt är okej me bäbis bara när ja knappt växer nå. Men förhoppningsvis får man svaret på de imorgon (Tisdag) när vi ska till specialist mödravården i Piteå.


VECKA 38



Även ett stort Tack till Mona för den fina ögonskuggan som Tindra fick på sin födelsedag!! Behöver ja säga att hon använder den & "förbättrar" sminkningen flera gånger per dag.
Så här vacker hade hon gjort sig på morgon innan jag skulle lämna hon på dagis.


Någon har köpt nappar?



inte jag utan min darling..
inte helt oväntat att de sku bli några såna hära..
=)
han är ganska söt iaf!!


Högrev?!?

Hittade en högrev i boxen visste inte riktigt va ja sku göra me den så den åkte in i en stekpåse med morötter & gullök & vitlök..
gnuggade in salt, peppar & lite sambal olek, gjorde små fickor i köttet till vitlöken.
Maten vart då godkänd av sambo & Alle =)


Tror ja hade den nästan 2 timmar i ugnen i 175grader


Gjorde sås av skyn & beasås oxå.
(hade slut sån där soja som gör såsen brunare) jaja de gick de oxå!

Högrev verkar vara FETT!! jag hade nog gillat bättre en fransyska eller nåt.

NÅGON UNDRADE VARS JA BESTÄLLT HÅRPRODUKTERNA IFRÅN OCH DE ÄR FRÅN LYKO.SE


Bed head

Jag som skulle på klippets produktkväll i onsdags men efter gympan var ja trött och slut så ja bestämde mig för att beställa sakerna ja skulle ha istället.
Så de ska visst komma idag!!
Jippie!!


750ml shampo & balsam för 399kr
Luktar SJUKT GOTT!!

Tigi Bed Head Extreme Straight Shampoo

Rakt, rakare, rakast! Låt oss komma till saken. Du vill ha rakt hår. Du vill ha ett schampo som ger dig rakt, slätt hår, som trotsar vädret, skyddar mot frizz och som börjar verka redan i duschen. Hjälper till att skydda mot solens uv-strålning och värmeskador. Slätar ut dina lockar till en perfekt look



Hårspray 149kr
Den här extra starka hårsprayen är framtagen
för att ge dig maximal stadga och
ser till att frisyern håller länge.
Var modig – upphäv tyngdkraften! Ju mer du
använder desto mer stadga blir det


119kr
För dig som är blond eller har vilken hårfärg som helst! Genvägen till friskt, sunt och glansigt hår. Bli av med friss och torra toppar. Lämnar håret mjukt och fullt av fukt! Luktar härlig papaya


Tror vi pantar än!!

Igår var de den stora pantar dagen..
Kan säga att vi var på konsum ca 1 timma och panta, men sonen fick ihop 1000kr på bara pant, så de var bra timpenning iaf ;)
Vi skynda oss på sportringen för att köpa cykeln & de fanns 1 kvar!! den som var i skyltningen.


Så nu har vi numera en väldigt nöjd kille här hemma =)


SAKNAR

Idag har de varit en sån där dag då ja önska att min allra allra bästaste vän skulle ha bott NÄRA mig. Har känt sånt där som bara hon förstår!!
Man har ju som olika vänner som man pratar med om olika saker, men denna människa är en allt i allo.. Den som kan mitt liv utan och innan utan hemligheter, varenda detalj..
Men hon är även bara den som skulle kunna kapa mig vid knäna på 2 röda lixom..

SAKNAR DEJ MASSOR!!

Snyggaste läpparna EVER lixom ;P
eller hela hon är ju givetvis myche bra..
såna vill ja oxå ha när ja blir stor!!

nä nu är de dags för sängen..


Liten har blivit 5år

Här hemma har vi haft fullt upp med en himla fest, liten prinsessa har blivit 5år!!
Känns som de var igår vi fick henne..
Hon fyllde eg år Måndag den 7e men vi firade henne söndag den 6e ist, mycke smidigare så att dom flesta kan komma. Vi hade fullt hus från morgon till kväll, så vi var nog alla rätt slut.
Tindra länktade mest hela dagen efter faster Anna och när hon kom så vart de pyssel & knåp





Lilla damen fick nog allt de hon önskade sig, en massa målarsaker & pyssel & kläder, väskor, snoddar, hårband.. allt en prinsessa behöver =)


En snygg mugg måla hon oxå. Idag är färgen klar så den åker in i ugnen för att "brännas" senare =)

En massa gott fika åt vi också så jag tror jag är mätt ännu!! less är ja iaf.
glömde ju ta kort på allt gott vi bakat.


fudge rutor is da shit!!
goda jamen nanting!!

igår vart jag akut sugen på palt, så de var bara att fixa de då. de vart oxå himla gott, något OSALTA bara.. lite irriterande.. ja tyckte ja smaka på smeten flera gånger och den kändes bra just då.. jaja 30 paltar blev de så idag blir de mjölkstuvad palt till middag, mums!!



Idag är de tisdag.. de innebär PANTNING!!
Rasmus har hittat en scott BMX cykel av nåt slag... typ en sån liten en som ser väldigt obekväm ut. men han hade inte riktigt pengar till den så vi sa att han får alla pantflaskor vi har så kanske de räcker. Vi har typ 12 fulla sopsäckar i garaget! Och räcker de ändå inte så skulle den snälla pappan i familjen lägga till de som behövs.
Så pantning på hög nivå blir de idag, skönt att kanske äntligen bli av med skiten. vi har nog inte pantat på flera år eller sen vi köpte huset! men de här var ju en bra sak att ge de till sonen så de händer nå =)

På tal om nå annat så gick ja ju in i vecka 37 igår..men ja tycker ju aldrig magen växer nå!! Kanske för att jag ser den varje dag?!?

En vacker ditmålad bh bjuder ja på oxå =)



skulle ju eg på Specialist mödra vården i piteå idag men dom ringde igår och sa att läkaren ja går hos är sjuk, så ja vart framflyttad till nästa Tisdag!! SKIT!!
ja som länktat som en galning att få se UL på liten en gång till innan han anländer..
Såg föresten igår "en unge i minuten" på 4an..
ja kände inte alls för att få nåt barn just då, fick flashiga minnen om hur jä**a ont de gör.. NOOO WAY ja kommer aldrig fixa de här,, hann notera för R att ja inte ville ha barn längre & ångrade mig. Är så NERVÖS att hälften sku räcka!! fattar inte varför, har ju fixa de galant 2 gånger tidigare.. Har även sett att många skriver förlossningsbrev, hade de i tankarna men va tusan.. tycker de är lite överdrift.. ja vet ju att ja inte vill ha någon slags bedövning eller något sånt, har ju aldrig tagit de med någon av dom andra barna.
Ähh de blir nog bra de här!! de är ja säker på..

Nä nu hänga tvätt och vika tvätt sen försöka ta mig ut på en långprom me hunden..



trodde jag tagit oskulden

av min första bristning på magen ever. Men efter noggran granskning kom ja fram till att de är klösmärken när klådan har övertagit mitt liv! sönderkliad är ja även vid fotknölarna, knävecken & händerna är förjäkliga. Usch vilken plåga de är.. Igår gjorde även fogarna sig påmind att de även kan smärta ordentligt där, tar mig inte in i bilen på normalt vis utan att de ska kännas som ena benet lossnat. så ja får vackert "backa" in och sätta ner röven först sen in me båda benen samtidigt. Även sambon får putta baki ryggen när ja ska ut från eländet!! Har svårt att ställa mig upp och gå när jag suttit en stund när de värker & moler i ljumskarna..



Har dessutom dåligt samvete att ja tacka nej till jobb i helgen, men de känns inte som de är värt att jobba just nu, när ja vet att kroppen är död och oduglig i flera dagar efteråt. men ja är helt säker på att ja hinner jobba den dag jag inte är föräldraledig ;)
Bakning har stått på shemat idag & jag kan väl tycka ja lyckats ganska bra med det! bara marängtårtan som ska göras klar imorgon. bottnarna & de har ja förberett och bakat =)

Ska lägga in lite smarriga bilder på eländet imorgon.
nu blir de pyssla me den blivande 5åringen som knappt kan vänta att de ska bli morgon igen.

NU ÄR DE BARA RUNT 20 NÅNTING DAGAR KVAR INNAN VÅRAN PRINS ÄR BERÄKNAD ATT BÖRJA SITT LIV MED OSS <3



Ny frilla

Igår var de den stora dagen!!
FRISSAN!!
kom hem kl 22.00 därifrån igår så ja hann ju inte visa min nya frisyr & färg ;)

Vart kassa bilder men ni ser ju typ hur de ser ut, dom ljusa slinorna i topparna där framme syns inte heller på bilderna. jaja jag vart då mer än nöjd iaf.







Den 8/3 alltså på tisdag ska ja på SMVC för tillväxtkontroll av bäbis.. Fan man ska alltid behöva vara orolig & nojjig!!
USCH!!


Pizza

Jag & barna gjorde pizza sent igår kväll, vart riktigt gott =)
Vi gjorde med skinka, fläskfile, tomater, paprika, oliver, champinjoner,lök & annanas.
Hade inge att göra tomatsåsen med så vi snörde på dolmio classico pastasås + pizzakrydda.