snö & regn max delux!

Idag fortsätter storrensning & städning här hemma. Har äntligen gått igenom Eddies alla urväxta kläder och sortera i kartonger och kasta mycket beggade kläder som ja fått som jag inte ansåg vara i skick för att använda ;) är dock ganska kräsen just uti beggade saker, vill helst ha nytt, men vem vill inte de.
Försöker även få slut på tvättberget som finns i tvättstugan!! men de verkar lönlöst att få bort, har slut plats kvar att hänga på lixom!!

Nä nu ta tag i disken & fixa fejjset medans Tindra är ute och hojjar med sin nya cykel som vi köpte igår =) Edgarsson sover och Rasmus har polare på rummet..
Sen iväg och storhandla för 2 veckor med Robban så slippar ja iväg så mycket när han e borta och jobbar.

Måste även förbi butiken och plocka upp brodyrkungen som hade en hel del jobb som måste göras innan han drar iväg på bortajobb.

Idag är de bara 35 dagar kvar innan lilla hjärtat är beräknat!!
Shit så fort de gått!!!
snart har vi vårat efterlänktade pyre i våra armar
ännu en att älska =)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Så skönt att vara på slutet av grav, men de är väl vanligt att de blir före bf om man fått barn innan?;) Man kan ju hoppas iaf:) Han står upp o går runt grejer om han har lite stöd, går med gåvagnen o älskar de. Han kan stå helt utan stöd men då blir han lite feg med att gå, haha. Men i söndags tog han sina första 2 steg!! Så de kommer väl så småningom, men han behöver knappt hålla i en då han går, så de är nog inte så långt bort ändå innan han knatar iväg. Hur går de för Éddie?:)

2012-05-09 @ 11:00:40
URL: http://jennylundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback