2011-08-17

Var ju me ungarna på BVC imorse så dom fick kolla på alla prickar. Eddie har stora "blaffor" som är röda med en vätskeblåsa i mitten. Tindra är "småknottrig" hela hon så dom har 2 helt olika ting lixom. Va gäller Eddie så verkar de vara nåt av alla miljarders virus som finns.
Så nå större svar på de fick jag inte,, mer än att avvakta.
Och så länge han inte är besvärad av de så är de ju lugnt.
Tindra verkar de kanske?!? vara nån slags allergi mot något. Kan dock inte komma på att vi använt något annat än vad vi alltid gör. Hon fick iaf allergitabletter & klådstillande.
Då var de problemet löst får vi hoppas!

När de närmar sig höst går de väl alltid en massa virus av alla de slag så de känns då bra att ha kollat upp de iaf!
Igår kväll skulle vi ju till vistträsk men helt plötsligt var de nån av chafförerna som fått punka på lastbilen så vi hamna uti de men så småningom kom vi till vistträsk iaf. Vi var och visade huset för mina föräldrar och syskon.. Blir roligt när vi får börja där. Får se om jag och ungarna far till vistträsk ikväll så ska ja börja fixa lite när lilla Edd somna för kvällen. Ett klickgolv till vårat sovrum måste vi oxå skaffa (tur de inte är så stort) för de är mörkbrun matta, ruskigt ful! sen ska de bara lite vitfärg här å där så är vi klar för att "flytta" in.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback