sover

Behöver ja ens notera hur stolt jag är nu när äntligen Edgarsson traskar för fullt! hur söt som helst!!
 
Mina fina tjej som tjuvpratar med storebrors polare på skype medans han är borta ;)
 
Edgarsson har sovit HELA nätter nu 3 nätter i rad utan att äta välling! jädra skönt hoppas de håller i sig! Idag ser de lite regn likt ut på himlen så idag passar vi på att städa & tvätta. Malin & hennes ungar sku komma på em så de blir trevligt, hon har ju inte sett Elvira IRL ännu. Igår var Ninni hit men ännu mer presenter ska visa sen va vi fick. en fin blöjtårta & fina kläder, att denna vän verkligen skämmer bort en! jag får ju rent dåligt samvete.
 
Sen kan jag inte sluta att fundera på va grannen har för problem eller om denne bara har jävlligt lite att göra.. Klepp gräset flera timmar igår och nu ser jag att denne människa kör ett varv till idag!?! WHY??
 

ojj

Nu är allt blogg.se omgjord ser jag! hur tjorvigt som helst, man kanske vänjer sig!
 
Lilla Vira har verkligen växt! hon har blivit jätte lång redan, även en söt dubbelhaka har börja frodas, så söt!!
haha.. älskar den här bilden!
Jag satt och prata med Vira igår så hon försökte verkligen hänga med, men tror inte vi fick den där riktiga kontakten ;) de spåra iväg rätt fort och lillan tappa fokus & ögonen drog i kors
 
 

DÖÖ myggjävlar!!

Våran lille kille har fått sina 3 första myggbett givetvis i pannan.. förmodligen under natten här för nån dag sen, han reagerade rätt mycke på de och vart infekterat och har varat massor, han svällde upp i ansiktet runt ögonen och såg ut som 2 små blåtiror runt ögonen. Igår fick han även ett på armen när han var på studsmattan och de verkar bli lika jäkligt. får han många samtidigt måste jag nog ge han allergimedicin..
fina presenterVi har allt fina nära & kära..
De här har lillan fått av Fredde & Malin, moster Lisa, min farmor & farfar, Ninni, farmor Lilly.


tisdags middag


lax med en creme fr blandning.. broccolimos & romsås!!
är så gott!!


shopping, jag älskar att handla!

Lilleman fick sig nåt plagg också!
Denna kom pappan hem med, finns på NTM butiken


Även dessa i svart fick han (har på sig dom nu)


Tindra fick sig nån enstaka grejj också, annars blir de så sura miner ;)
hon har GARANTERAT kläder så hon klarar sig!!

långt linne & svarta trekvarts långa leggings med spets =)

Nä nu vakna lillskrutten så nu ska hon utfodras och blöjbyte på båda små känner jag..
sen dags att styra upp lax & broccolimos och en smarrig sallad!

uppdaterar väl så småningom med resterande plagg vi investerat ;)


Mys me lille EdPassa på att mysa med min lilla bäbis kille medans lillasyster sov så gott!!
Tydligen var de alldeles för mysigt för min fina Eddie somna också.
Tog nog på krafterna när vi var ute och lekte i de blöta gräset ;)


Har då trösthandlat kläder!!

När de varit dåligt väder och en trött mamma har vi spenderat dagarna till att tröstshoppa!!

Detta fick lilla Elvira
hon har 44 i klädstorlek så vi handla i 50 men de är väldigt stort ännu.visar resten sen.. ska försöka ta tag i hemmet som håller på att förfalla!
snickarn kommer snart och ska lägga in golvet, så total kaos råder fortfarande på befäls..
Länktar verkligen tills de är klart.
Dom 2 veckor som gått sen lillan föddes har han varit här och "durra" med tigersågen och diverse andra väldigt högljudda grejjer. Tur ungarna kan sova i kaoset ändå. men mamman blir ännu mer trött i skallen av detta!!

Måste även skryta med att jag förmodligen måste ha världens snällaste mamma. hon erbjöd sig att låna eddie igår att han sku få sova där, så ja sku få mig lite sömn, men som vanligt hade jag inte samvete för de så han fick vara hemma. Dom ville även låna han på lördag för en övernattning, får se hur de blir med de. Än de är jobbigt när han gormar på natten så vill man ju inte att han ska sova borta!!
Mammas lilla prins!!


less!!!

Ruskigt less lilla sonen som enbart gormar på natten!!
de ska ätas och små gråtas hela nätterna igenom,, tackar gudarna att lilla Elvira sover gott på natten ännu iaf. är så TRÖTT å slut så snart tror jag att jag ger upp!!

nån som har något tips??


här sitter sköningen flera gånger om dagen och tittar ut!


liten full med bus!!
Min vackra lilla tjejj


SÅÅ MYCKE KÄRLEK <3

idag är dagen när Elvira var beräknad att födas, men istället har jag en 13 dagars gammal Elvira i famnen =)


Elvira RenbergOnsdag den 30/5 vaknade Eddie 04.30 & tyckte att de var morgon så de var bara kliva upp. I samma veva som jag ställde mig upp från sängen knöt de sig ordentligt i magen, gjorde riktigt ont men gick över efter en stund.. 10 minuter senare vart de samma igen och så höll de på.. Förstod ju att de var värkarna som startat. Vi bestämde oss att ta en barnfri dag redan då så vi ringde mamma som kom och hämtade barnen.. Jag & Robban drog till Luleå, jag ringde förlossningen och rådfråga eftersom dom andra förlossningarna gått snabbt. Dom tyckte vi skulle komma dit och kolla så de gjorde vi. Jag var då öppen 5cm men fortfarande molde de bara lite i magen och 10 minuter mellan värkarna. Vi drog ut på stan & shoppade och kollade på bilar. Våran sista affär vi skulle in på var willys men kände redan då att värkarna hade blivit lite väl kraftiga men de gick de också. Köpte mig lite godis och tidningar =) Kände att de var dags att åka in när hela kroppen nu vred sig åt alla håll medans vi åkte bil, och ryggen gjorde så ont. Kom fram till sunderbyn och när ja klev ut från bilen var värkarna riktigt jävliga, gick dubbelvikt och höll armkrok med min kära annars hade ja nog ramlat ihop. Hade 5 vidriga värkar från parkeringen in till sjukhuset. Kom in på förlossningen kl 16 och dom kopplade då dit för att kolla CTG kurvan. Dom gick ut från rummet och i samma veva fick jag en krystvärk.. Ropa åt Robban att han sku trycka på knappen för huvudet är typ ute. Kändes som en evighet innan dom kom in, så jag sa att bäbisen är på väg men dom trodde nog inte riktigt på mig så dom slet av mig byxorna och såg då det lilla huvudet ;)
paniken infann sig rätt fort när man såg hur dom stressa och börja springa omkring där inne och ringa efter folk. Kom en sköterska och stappa en spruta i låret på mig (tror den gjorde mest ont just då) vattnet gick.. spruta i hela rummet tror ja, var som en vattenballong som sprack, tror min kära sambo var skärrad.. en värk till kom och lillan kom ut.

Summan av detta är alltså att jag var inne på förlossningen kl 16..
16.15 hade jag en perfekt liten tjejj i mina armar.
Så liten och så underbar!!
Glädjen och kärleken är ENORM!!
Vilken lycka.

Elvira Renberg blir hennes namn, hon vägde 2590g och var 48cm lång.