sommar sandaler


triss i sandaler har jag köpt mig


våran stora grabb som just kommit från badstranden <3 något lila läppar, kallt?


HAHA vilken bild ja hitta i kameran!!

Ruskigt ful bild men ja tror bilden beskriver känslorna när man just fått se sitt underbara efterlänktade barn

När ja ser flaggan tänker jag på midsommar...
Den här midsommar som just varit var nästan en jobbig helg fick så många tankar och känslor från förra året när vi var i vistträsk och fira midsommar..
Enda minnet är dåliga minnen med magsmärtor och illamående
var så lessen & besviken..
Det lilla liv som växte i magen gav upp.
Andra gången i rad,, hur misslyckad kan man känna sig?!
Dock väldigt tacksam att det hände tidigare den gången och inte som första gången när jag precis sku hoppa in i 5e månaden. Den gången tog jag nog mest stryk av... Jag var inlagd på sunderbyn innan dom tillsist kunde "plocka" ut h*n..
Men det sägs att allt ont för något gott med sig..
Och det gjorde det med besked, vi fick ju våran efterlänktade Eddie som vi väntat och längtat efter så mycke..


Lite bilder på senaste dagarnaVi var till Nörre och kolla hur de såg ut där när stormen hade gått lös
Nytillskottet i familjen


Liten börjar bli knubbig & mamman vill inte va me på bild!!


Finns de nå bättre än de här när mamman får ligga i mitten omgiven av kärlek!! =)


Tindra nöjd över lilla poolen när de var som varmast.. till och med mamman var tvungen bada tillsist av hettan.. vilket resultera i en bränd mamma
Lilla Elvis från VistträskMitt nya projekt är att lyckas färdigställa ett rum som Tindra ska få... Detta rum har vi aldrig använt till något sen vi flytta in men nu behöver vi de. Så taket ska målas (bygga igen hålet där skorsten varit) tapetsera & byta golv..

Sommar planer

Vi har faktiskt nästan inga planer för i sommar.. antar de beror på att min kära sambo ska jobba hela tiden eller nåt. Han ska väl vara ledig när vi ska till Lycksele några nätter, Tindra var så liten när vi var där sist så hon har inge minne av de. så de är väl bäst fara dit så hon också får se alla djuren =) Men däremot har Rasmus en plan i sommar!! I Aug ska han åka helikopter till Mavas till min farmor och farfar och vara där ett par dagar och fiska. Han kommer nog tycka de är höjdpunkten i sommar lixom. Bara själva grejen att få åka helikopter.. Dock känns de nervöst för mig som vanligt när jag är utan kontroll om vad som händer och sker.. Sku helst vela va me å se så allt e som de ska ;) Men för de första blir de alldeles för dyrt att flyga hela familjen dit.. Inte nu för att ja alls vill dit. Fiske å myggor intresserar mig inte för 5öre!! skulle bli dryga dagar å vara där för mig! Så de blir nog isf far & son som far & jag å resten av barnaskaran stannar hemma på Befäls =)
hot hot hot

Japp, två dagar i rad de varit ruskigt varmt!! 29 grader typ, jag mår inte alls illa eller klagar men tycker synd om min lilla grabb som ständigt är blöt i svett (väldigt irriterad & sover dåligt) på dagarna. Idag är de onsdag och de innebär att min tjej har sommarlov =) riktigt skönt!! på fredag har rasmus examen sen börjar våran storkille 5an!!


Har ju råkats köpa lite villervalla kläder åt liten ;)


Den blåa bodyn & sockarna fick han av Ninni..
Resten av sakerna har jag investera

Såg även att skattepengarna pryder kontot.. jaja 125 liter mellanmjölk får ja för de iaf.. behöver då inte betala tillbaka. men känns surt när ja alltid annars brukar få tillbaka flera tusen till..

Har även fått för mig att nu ska tindra få sitt eget rum så ja får göra ett rum åt Eddie oxå, så T ville ha rummet på övervåningen så ja har rivit tapeter idag och Robban har köpt taket.. måste nog vänta lite om de blir lite svalare någon dag så ska ja spackla väggarna är 7000 grader där uppe..  En myggdörr har ja beställt idag så hoppas den duger när den väl kommer. Tänker varje sommar att vi ska köpa en men de blir aldrig av lixom!
I skrivande stund har lilleman just somna & mätarn visar 31 grader inne.. BAAAAH.. man kan ju hålla sig för skratt...

Imorgon måste vi tusan köpa oss en liten pool så vi kan svalka oss (ungarna iaf)..


AJJ

som från ingenstans fick ja dödsont på sidan om magen igår.. känns nästan som ett blåmärke inombords eller att något viktigt därinne har brustit. jag kan då i vilket fall som helst inte lyfta högerarmen utan att de gör ont eller nyper till. Så idag tycker ja mest synd om mig själv och myser lite extra med min lilla kille!!


ja vet jag har otroliga målartalanger..

lite jobbigt har de minsann varit inatt. liten råka somna i sin egen säng utan mamma och har sovit där hela natten, behöver ja ens säga att jag sovit sämst!! ja har vaknat 48 gånger för att kolla till han men kl 5 börja han vrida lite på sig å snabbt som attans tog ja tillfälle i akt och la han bredvid mig ;)