Laxgryta



Hur jag gjorde..

Rev 2 morötter grovt, finhacka en rödlök och stekte detta en stund.
Satte i ca 2dl vatten och ½ fiskbuljongtärning och lite lite vitvinsvinäger typ 1msk kanske?!
satte i 5dl grädde & ½ burk räkost och lät detta koka upp och tillsatte maizena, salt & peppar tills de smaka bra.. lät de puttra en stund och satte i 4 laxfileér (skurna i tärningar) och dill..
Lät de puttra 10-15 min kanske.
Smörstekte sparris till..
Älskar sparris,, planen var även att de sku i citron, fiskfond & kräftstjärtar men ides inte handla ;)

Vart himla gott ändå,, Eddie åt massor av de också.


Fasters tjej

Min Nova har ju fyllt sju så vi fira hon i helgen. så denna tårta gjorde jag åt henne



Rice crisp tårta med äggkräm med hallon, björnbär, blåbär & daim



Så gick vi ihop några stycken och köpte en spronkarns ny cykel åt henneoch ett pannband som hon önskat sig av mig,, var viktigt att de var likadant som Tindras =)


Middag

Kommer en bild på förra veckans middag..



vi äter dock middag varje dag men glömmer alltid dela med mig när man väl lyckas med något!!
Finns de nå jag avskyr så är de just matlagning


anonym

Brukar inte svara på anonyma kommentarer.. Men jag är för nyfiken att inte ta reda på vars kommentaren kommer ifrån så lite sök på nätet så ;)

tror inte de blir speciellt jobbigt med en bäbis på "allt de här" sen.. Alla mår vi olika under graviditeten och jag blir väldigt TRÖTT & SLUT och alltid rätt ont i ryggen.. och då bidrar de givetvis att man har 3 ungar redan att ta hand om och fixa allt runtikring spec när sambon jobbar mycket nu en period. Kommer förmodligen kännas toppen när liten anländer och ens krafter och ork är tillbaka!! Vi har som sagt själv valt att skaffa ett barn till tätt med Eddie.. Är 6 år mellan alla 3 barn vi har och då känns de bra att ha 2 täta och denna är den sista,, sen är våran familj komplett!! =)

Så nu vet du =)


Rabatt till varje pris

Va irriterad ja blir.. sku in på konsum och köpa EN POTATISLIMPA... inge mer!
Men insåg dom hade lax-fileér för 39.90.. kyckling-fileér för 49.90.. och massa annat "billigare" så jag kom hem med en påse full i frysvaror & POTATISLIMPAN för att inte glömma.
frysen i köket är ju överfull så där rymmer man inte ens ett tomt godis papper, gick i förrådet för att sätta de i andra frysen. En sån här box är de som har ett lock som man lixon öppnar uppifrån, en fullstor... de är rätt mycke i den oxå (typ nästan fullproppad).. men börja gå igenom lite smått va vi eg har i den.. Kan ju meddela att vi har nog mat för flera månader i dom men ändå köper man mer och mer?? varför? Är ju kubikvis med kyckling..lax,,, fileér renskav och massa annat. Nu måste jag skärpa mig och inte lockas av alla dessa rabatter och erbjudanden och använda upp de vi har hemma redan. Bara de jag handla nu lixom 298 kr ingen summa precis men 6 middagar är de!

NÅN STACKARE SOM KÄNNER IGEN SIG?? ;)


sliiiiten... javisst!!

Torsdag idag då, känns då som skit samma, men sambon blir nog hemma i helgen så de känns riktigt skönt!! Jag tror mamman skulle behöva sig en rantar tur på stan för sig själv, bara gå runt å lalla på och INTE behöva bry sig ett dugg om ett enda barn.. Fast ja vet hur de skulle sluta,, jag har inte samvete att fara utan barna så de blir jag Tindra & Eddie som far isf.. Så de kanske är lika att skippa den tanken. Däremot brukar jag fara med pappersinsamlingen på kvällen nån gång då och då för att få komma mig ut själv å nu snackar vi att jag är borta en kvart på sin höjd och ändå känner jag mig som en ny människa,, de är väl de lilla som gör de.
Är faktisk rätt påfrestande att ta hand om 3 kids på egen hand när sambon far på morgon och kommer hem sent på kvällarna,, när man inte ens har 5minuters avlastning. Menar inte att ja har jobbiga barn utan alla små saker blir mycket, de ska skjussas & hämtas till och från skola, skjussas till kompisar, ungarna ska kläs på och släpas med, mat, städning, läxor, sövning av bäbis och tusen andra saker.
Men de känns som jag fixar de galant iaf. Något trött hela tiden kan ja utan tvekan erkänna att jag är! men men, ja njuter iaf att få vara hemma och ta hand om dom som betyder allra mest. jaja de här har jag nog sagt tidigare..

Vad har vi gjort idag då?? Inte speciellt mycket tror jag.. För att vara nästan exakt så börja morgon med att Robban börja jobba kl 10 så ja behövde bara väcka Rasmus på morgon, fixa fäjset, skjjussa han på skolan, for och handla och mötte upp mamma och mormor på byn för att fixa Novas present.. In till russia och köpte ett gäng baugetter ;) å gott var de!! skynda mig hem så for Robban och jobba, svepte kaffe och gjorde dom 2 minsta redo för dagen. Städa, tvätta, diska, lekte me dom.. Hämta Rasmus på skolan och skjjussa hem han fixa hans middag och jag och Tindra & Eddie for till vistträsk på en kaffe & lek. Hem och fortsatte städa lite, medans Tindra åt middag.. Klä på kidsen igen och åkte till kanis för att hämta Rasmus och hans kompis, hem fixa kvällsfika & duscha ungarna.. Klockan hann bli 21.30 innan alla var i säng... Men vad göra?! Robban börjar nog 10 imorgon oxå så dom små får fortsätta sova me han när jag stiger upp me Rasmus. Ska väl passa på att handla på morgon inför myset imorgon så är de bortgjort...

I stundens hetta känner ja hur liten bäbis snurrar på och bökar i magen. Full rulle är de nu.

Nu säger jag go natt!!


barna

Kan man bli svullen av scharlakansfeber? Tindra är då jätte svullen i HELA ansiktet idag prickig och vit & röd-flammig. Men som vanligt gör sig inte bilden riktigt rättvis..



Stackars mammas tjej!!





Egarsson leker nu på morgon =)





Rasmus innan han for på kanis igår kväll





En sjuk Tindra som ville göra sig fin innan vi skulle till doktorn igår =)


MVC

Just ja,, jag var ju på mvc igår & fick höra dom härliga snabba hjärtljuden, var lite svår att få tag på när moderkakan ligger i framvägg men tillsist gick de bra. Allt annat såg också bra ut till och med blodvärdet var bra än jag inte äter järntabletter. Dock visa vågen precis på grammet som på inskrivningen 54,2 de vill då säga att bäbisen äter upp mina krafter så den växer ju som den ska men mamman tappar vikt i sig själv.. Konstigt tycker ju ja äter som en häst.. fast de kanske ja eg inte gör eftersom jag i normala fall när jag inte är gravid är så hälsosam och äter 1 måltid om dagen i bästa fall. Så nu vill dom se en viktökning så jag ska absolut tänka lite på de. Men å andra sidan är man ju sällan still, de är ju full rulle me en bäbis här hemma redan & två större ungar som man ska finnas för.

SKÄRPNING!!


sjukstugan fortsätter...

När jag vakna i morse och titta på Tindra såg hon ut som en vit urvriden trasa.. Hon hade som en triangel i ansiktet som var röd börja mellan ögonen och gick ner till hakan, såg även ut som de var svullet och små små prickar.. Hon var röd fläckig över hela kroppen. Så jag ringde VC och sa att jag misstänkte scharlakans feber.. vi fick komma dit och dom tog prov från halsen & ett blodprov.. Som visade possitivt på streptokocker och något mer var de. Minnet sviker ;) När doktorn kollade i halsen lite snabbt så hon att hon inte ens behövde kolla nogare för de var illrött och jätte svullet (lillan har ont när hon sväljer) Så summan är kardemumman vart: scharlakansfeber & Halsfluss, så de vart 10 dagars penicillin på de. Efter Tindra var de pappans tur att besöka läkaren och han fick samma diagnos & penicillinkur på de.

Nu vill vi oxå vara friska!!


Rasmus// Eddie

Alla tycker att Eddie inte är lik någon av oss..
men är han inte lite lik Rasmus när han var liten?

(jag har tagit kort på kort, därav den dåliga kvallan)






Rasmus med världens bästa pappa!!
Tänk att de är 10år sen de här kortet togs,, minns de som igår. Pappan var dock en 18-åring på den här tiden ;) och mamman 19år.. 




Rasmus på sin 1års dag.. Älskade lilla grabb.


stress som vanligt

Vaknar i panik och känner på mig att klockan är alldeles för mycke.. Mycket riktigt kl var 7.30 dvs att jag har 30 minuter på mig att få upp ungarna få i dom frukost, på me kläder, blöjbyte och tusen saker till. Gör en frivolt ur sängen och inser att pappan & Tindra sover på soffan. Han hade visst haft jour på lillan inatt för hon hade hög feber och varit vaken mycke, hon har visst bara lega och skaka i soffan. Jag har en duktig tjej som lät mamma sova inatt då =) Så då var de bara väcka Rasmus och be han göra sig klar, resterande kunde ja ju lämna hemma me pappan!! Toppen!! Vi hann i tid och alla utom Rasmus då förstås ligger och sover ännu så ja datar å dricker kaffe och har tryckt i mig ett par moccarutor ;) Nu blir de styra till fäjset och fylla de me smink så jag är tjusig när ja ska på MVC.

Jag tror jag har världens sämsta minne.. Ställde mig som snabbast på vågen och den visa 54,2kg, alltså måste jag ha gått upp kanske?? när man aldrig minns va man vägde förra gången lixom. haha.. men nu har ja då skrivit upp de här så nu har ja koll nästa gång då!!

Ha en lovely dag alla


Go natt

Känns  som man kan ta full dag nu då.. Känns ändå in i benpiporna att vi rännt å haft oss hela dagen. Kl är ju 00.26 så jag sku verkligen behöva snöra mig i säng,, ögonen BLÖÖÖDER!! Har sett ut som 47 svåra år här hemma så jag har precis släppt skurmoppen.. Pappan, Tindra & Eddie sover. Hör att Rasmus och hans sovpolare ser film och surrar för fullt! Blir visst kanis imorgon =)

Tror ja glömt säga att jag känner bäbisens sparkar nu flera gånger varje dag,, så himla mysigt. Har kännt de i ett par dagar nu så de känna lovely!! Pappan har slockna här på soffan så nu ska jag minsann gå och krypa ner bredvid min underbara tjejja <3

Go natt!!


sovmorgon

Oj så skönt me helg äntligen, är så trött på morgon att de är hemskt!! När jag och Eddie vakna i morse så var de bara att rappa på me frukost och påklädning, för Razze sku på kanis och åka slalom. Packa in kidsen & skidorna i bilen och iväg =) den där klumpen i magen är ständigt där när rasmus är i kanis själv med polare och åker, är alltid så nojjig att något ska hända. Jag och resterande barn drog vidare till konsum för att se om vi hitta nå bra att ha saker.. hitta grejer till en sallad iaf.. sallad, gurka, rödlök, tomater, feta ost och sånt ;) Men de va ju inte illa.. Hem å städa, hänga tvätt!!
Nu ligger då lilleman och sover middag och Tindra & Novis leker.. Länktar efter att hälften min ska komma hem så vi får umgås lite.. får se va vi hittar på ikväll =) Snart iväg och hämta grabben på kanis igen sen e de väl bara börja me middag då!!



Önskar er alla en fortsatt bra helg <3


Mina killar


Storebror motionerna lillebrorsan igår.. Men liten är väldigt bestämd redan vars han ska, så de är bara haka på =) Mina vacker-karlar!!


ONE LOVELY BLOG AWARD



Emma  gav mig en blogg award, jag följer ju hennes blogg som handlar mest om hennes och min lillebrors underbara lilla dotter Minnah.. Hon är helt underbar & söt som socker fasters lilla finis!! Tack och kul att du hänger me här trots dålig uppdatering emellanåt ;) 
———————————————————–
1. Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.
2. Skriva ned de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare
till och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem
3. Till slut hoppas man att de utvalda vill lämna awarden vidare…
————————————————
Jag vill ge min award till några av dom bloggar jag läser dagligen, eller då dom uppdaterats ;)
Tyvärr är de bara 4 bloggar ja hänger med i ordentligt.

Emma

Liinda

Matilda

Anja

Eller nä de är de ju inte.. kom på att jag följer ju även

Ellies blogg


Nakenbilder eller nåt!



De tar sig!!


Villervalla

Jag har ju glömt visa Eddie i sin nya overall som han fick för nån vecka sen..
Älskar villervallas kläder!!






stjärt stjärt stjärt!!

Ojj vad jag lider med min lilla prins nu.. Hans rumpa är så röd så de är hemskt!! Nu har han även fått ett stort sår i nästan HELA skåran som vätskar och småsår på skinkorna. Detta är då ett resultat av 15-20 bajsningar per dag.. hans mage är inte okej med andra ord.. tvättar han i handfatet med kubikvis med barnolja sen på med inotyol.. Varje morgon är som allt borta men de tar inte länge så börjar eländet.. Tänkte först att de berott på penecilinet som han ätit massor med dagar. Men nu är de ju "längesen" han sluta med det. Jag kan sätta mitt liv på att de är mjölken nu som spökar. Imorgon bitti ringa bvc och vc för nu ska ja ha en provtagning på han.

Nu ska ja försöka styra till fäjset så man törs he sig ut sen. Hämta Rasmus och fara till vistträsk på kaffe.
Rär hemma normal tid idag också så då ska jag minsann passa på att storhandla ikväll så jag och barnen får oss tacomys imorgon <3


Tävla hos ejmis

Jag är med och tävlar om partylite ljus

Var med och tävla du med hos Ejmis, klicka här

Id bareMinerals



Åter igen tummen upp för Brallis och deras leveranser,, skicka iväg ordern igår och idag var de i postlådan!! Denna gång vart de det vanliga en Id bareminerals foundation original.. Men tog ett foundation Matte nu oxå. Tänkte pröva den och se om den är lika fantastisk!! 14g foundation för 650kr men de är de värt!!


sova i eget rum

Hade en plan nu att rummen på övervåningen måste bli klara för jag har förmodligen inte tid att färdigställa något när vi får en kotte till. Hade som plan att Tindra ska flytta upp sitt rum så att Eddie  får ett eget rum här nere, planen var även att han ska börja sova i sitt rum innan bäbis kommer. Han är ju bara ett år då!! Känner mig jätte hemskt men de går ju pröva, tror alla 2 små barn sover bäst om dom inte är i samma rum antar att skriker den ena på natten så vaknar den andra om dom har sängarna bredvid varann...
är ju eg inte mycket kvar att göra där uppe, lite finlir å lite färg saknas.. Golvet kan ju robban lägga in, så allt duger vi till att göra själva.. Så till helgen SKA jag fixa detta!! Robban jobbar som vanligt så jag får offra mig och arbeta där uppe på natten när edgarsson somna..

NÄR BÖRJA ERA BARN SOVA I EGET RUM?


2012-01-16

Ny vecka idag då... oj va jobbigt de är att stiga upp på morgon, är så trött så de finns inga ord till de. Imorse snooza ja till 7.20 och de är inte okej med 30 minuter innan ungarna ska va levererade till dagis/skola. blir lite lätt stressigt att få 3 ungar klara på den tiden plus mig själv då.  Men nu sover eddie sin första middagslur så de ska jag oxå göra =)

Tindra var så himla söt lördags kväll hon börja stört gråta "jag vill till faster Anna" jag saknar hon så mycke. Ett samtal bort och Tindra kom hem söndag kväll/eftermiddag. Hel nöjd tjej. Är såå mycke värt att ha någon som Tindra tycker så mycket om när hon får komma dit och bli ompysslad utan massa syskon i vägen. De är guld värt!!



baka lite i eftermiddag måste jag nog göra. gjorde dessa förra veckan, ungarna åt upp sockerkakan direkt den kallna ;) den vart riktigt saftig och god


Min fina Tindra älskar tomtebloss hon kan sitta i evigheter och tända nya och vifta för fullt. Go unge!!



Är inte jämt man riktigt får mata eddie han vill gärna äta själv.. Ett jädra sorm blir de men han får minsann in mycket i munnen iaf. Går ju bra sålänge man äter korv och mackisar men de är ju inte varje dag =)


vecka 20 idag!!

Nu idag är jag minsann HALVVÄGS för just idag är de vecka 20 jag hoppat in i. Vilket innebär att de är 146 dagar till BF!!
Fostret: Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 centimeter långt och väger runt 250 gram. Huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna.

ÅHH va jag börjar länkta efter att se vem de är som gömmer sig i magen.
Har suttit och försökt planera FP med edgarsson och enligt mina beräkningar ska jag vara hemma tills han fyller 3år!! alltså 2år & 2 månader till.. de blir minsann mysigt att ha den möjligheten att få vara hemma och ta hand om dom 4 som betyder allra mest <3  så skönt för dom större barnen som också slipper fritids utan får va hemma å chilla me mig ;) även härligt att veta att dom får va hemma hela sommaren och nästa!!

love it!!


mat

Igår var de full rulle här hemma,, vi bjöd till på middag igår så vi var 12st här =) jag gjode baconinlindad kycklingfilé fylld med vitlöksost till de gjorde ja klyftpotatis med morot, paprika & lök, gjorde ris och broccolimos till kidsen ;) egen pepparsås & currysås.. vitlöksbröd och sallad!! vart en lyckad kväll men resultatet vart en trött och sliten mamma med ond rygg men de var de värt =)
Nu ska jag ta och beställa hem lite nytt foundation medans edgar sover,, katastrof om de sku hinna ta slut ;)


Mage mage mage

Kom just på att jag lova Nilla bilder på magen framifrån.. Tycker ju inte de syns spec mycket framifrån på kort iaf



(bjuder på lite tandkräms skvitter på spegeln)


12/1 2012

Sen idag blir de snöra i hårgfärgen ja köpte


Ruskigt billig färg för typ 50-lappen men på mig sitter den här längst!!
gillar färgen dessutom ;)

Nu förbereda för middagen..
på befäls serveras de köttsoppa idag med MYCKE klimp!! så himla gott, har varit så himla sugen på de länge nu.


EN BÄBIS

Igår var vi som sagt på UL jag Robban & Eddie. Vi fick se ett litet pyre som gav gärnet i magen,, allt såg bra ut så de var riktigt skönt att höra. Jag vart inte ens flyttad nå utan måtten på bäbis stämmer överens med den vecka jag är i,, så de var riktigt skönt de oxå =) De var lite svårt att få bra vinklar på liten då den snurra och böka och låg givetvis för de mesta med ansiktet mot "min rygg" typ. han tycktes inte kunna se någon pung iaf så de bör ju innebära att de mest troligt är en liten tös?! får hoppas dom ser tydligare senare i graviditeten,, vill ju BÖRJA SHOPPA lite ;)

Efteråt var vi iväg och stor handla mat,, jag var även in på lindex & kappahl och köpte lite underkläder och pyjamaser åt diverse barn. Tindra fick sig några legging och topp oxå.


Bäbis i vecka 19


11 Januari 2012

Kan inte tiden gå liite fortare.. Om 4 timmar får jag veta hur liten mår och kanske va de är för något ;) har lite ångest om jag ska kolla eller inte. Hoppas för tusan allt är som de ska, är så nervös att hälften sku räcka.
Min bättre hälft som så stort sku va ledig hela långa dagen idag är då och jobbar, inte helt oväntat. För kl 8.30 ringde telefon och givetvis är han just en sån som inte kan säga nej.... jaja bara han är hemma innan vi ska fara så. Min mamma ska hämta Rasmus & Tindra idag på dagis/ skola så de var skönt att inte behöva ha med oss alla ungar, hade tänkt på storheden och storhandla mat och kanske nåt klädesplagg ;) Men lille Edgarsson ska följa, gör lite ont i hjärtat att lämna ifrån mig han. Nu när han varit sjuk har han blivit så mammig och jag har nog blivit besatt av han oxå ;) Men de blir kul bara han sköter sig. Lär förmodligen få uppsöka toa stup i kvarten när han skiter typ 15 gånger per dag, pencilinet har nog gjort att magen slagit slint är ju trots allt 9 dagar han äter de =(

Ha en bra dag alla


pojke//flicka

Jag fick för mig att jag kände en spark idag i magen.. de måste ha varit de. Har en stenhård liten kula på magen när ja ligger, har haft mycke sammandragningar från igår.
Imorgon är de RUL som gäller jag länktar som sjutton, och skönt att Robban kunde va ledig.
Tindra däremot har sagt att hon kommer bli väldigt arg på doktorn om han ger oss en kille. För det är orättvist tycker hon,  för nu är de 2 pojkar & hon ensam flicka,, så jag håller mina tummar och tår att vi kan uppfylla hennes önskan ;) Hade varit kul me 2 av varje =)

gör om gör rätt!!
nä nu räcker de, sen är ja minsann nöjd med 4 barn..
Tänk att vissa kan ha den möjligheten att ha sån tur att i stort sett bestämma "vi skaffar en till" medans de finns dom som kämpar in i dödagar och ändå blir de inget.. är så orättvist får ibland rent dåligt samvete när ja känner dom som kämpar och fått kämpa så mycket för att få barn medans man själv har ett halvt fotbollslag snart.. Men jag är tacksam!! Åsså finns de dom som har barn som inte bryr sig om dom eller sjabblar bort ungarna... såna som inte ens sku få ha möjlighet att kunna få barn får barn..

ORÄTTVISA VÄRLD!!!!

utfodra barnet sen hämta resterande barn på dagis/skola

Ha en bra dag alla!!


07.10



Men nu är han ju frisk, några dagar kvar på penicilinkuren bara. 3e natten han sover som en kung!! så himla skönt!! Kanske därför mamman är utvilad och steg upp 07.10 idag, hur ofta händer de? aldrig!! Fast nu har jag varit vaken en timma så nu har ja hunnit bli trött igen så nu går ja å lägger mig en stund till tror ja ;) ungarna brukar ju inte vakna förens vid 10.30 ;) NICE!!


rörelser?

Idag springer jag med stormsteg in i vecka 19..
Men oron gnager inom mej.. varför känner jag inge sparkar eller rörelser? Har bara känt EN ENDA GÅNG!!
Har ju hört/läst att om moderkakan ligger i framvägg så "skyddar" den väl som mot sparkar & rörelser att man kanske inte känner så mycke då. även att bäbisen kanske sparkar mot ryggraden så då känner man kanske inte heller alltid.. Ska ju på RUL på onsdag men måste nog ringa BM Linda så ja kanske får komma imorgon så hon får lyssna att den finns där. Har ju även läst att vanligast att känna rörelser är mellan vecka 20-26 men är man omföderska kan de va mycke tidigare och ja har ju kännt me alla andra ungar rätt så tidigt! Men magen verkar ju då växa så nå är de ju som växer där inne iaf. Men när ja ligger ner är magen alldeles platt.. Vikten har fortfarande inte förändrats så mycke, ligger på 53 kg fortfarande.

I VILKEN VECKA KÄNDE NI FÖRSTA SPARKARNA?
(ja jag vet att de är olika för alla)




pigga & alert

Va är de här för nå,, går inte ladda upp nå bilder!! irriterande.. Andra natten Eddie sover som en klubbad säl. Han vakna dock en gång i natt och åt där vid 3-tiden. Men förra natten sov han HEEELA natten utan att vakna eller äta. så himla skönt. kåvepenin-kuren verkar göra sitt iaf. Och utan tutte har han sovit hela nätterna eller iof gör han de jämt typ för han tappar den så fort han somnar, skönt han inte bryr sig om de iaf. Liten har blivit så smal nu när han varit sjuk, vecken överallt är borta (fast han är kanske inte så himla smal iaf, han hade mycke att ta från) ;)

Inväntar att Rasmus & Tindra ska vakna ska skjussa R till sin farmor han sku visst äta lunch där. Annars händer de nog inte så avancerade saker här idag. Ska försöka röjja i Tindras rum för de är riktigt KAOS därinne. Eddie är specialist på riva ut saker där, syns han är i paradiset så fort han har möjlighet att vara där inne. Kan hända vi far upp till vistträsk en sväng sen, Robban jobbar som vanligt så nå ska vi väl kunna hitta på nu när alla äntligen är friska.


Magen

Vad tiden går fort när man har roligt!!... går in i vecka 19 på söndag så snart är jag halvvägs.

Sluta läs & kommentera istället!! ;)


(första bilden ligger Eddie i magen & andra bilden är bäbis som vi väntar nu)

TYCKER NI DE ÄR NÅN SKILLNAD PÅ MAGEN NU & NÄR JAG VÄNTA EDDIE?


Gott var de!!



Är bara jag & 2 barn hemma så jag snörde in 4 kotletter i ugn & koka potatis till.
Vart riktigt gott, blanda grädde, sambal olek, paprika, purjolök, körsbärstomater, soja, kalvfond & lite kryddor.


lilleman

Ja herregud vilken natt!! somna vid 2-tiden,, hade en lilleman som hosta så mycke. Han vakna vid 3.30 tiden för att fortsätta tjorva. Gör verkligen ont i hjärtat att se han så risig så vid 7.30 tiden gav vi upp och steg upp.. Lilleman är jättetrött men kan inte riktigt komma sig till ro när han bland annat är så tungandad.. 10.30 ska vi på VC så han skulle få inhalera och förmodligen få mer medicin. 6e dagen med feber oxå.. hoppas att detta ska vända NUU!!


HJÄLLLLLP!!!

Sådär nu tror jag att jag börjar vara på fötter igen.. hostan håller ännu i sig! Dock är man ju trött och slut när lilleman behöver mig alla dygnets timmar.. Sover dåligt på natten och hostar som en tok gör han. Insåg att hans bricanyl är slut, räcker till kvälls dosen. Men imorgon bitti ska vi till VC så vi får nog påfyllning då.

Har även ångest om 9 dagar ska jag på UL och Robban jobbar förmodligen dygnets alla timmar nu när de kommit igång ordentligt =(  vilket innebär att jag nog måste fara dit själv och de vill jag verkligen inte, tänk om nå är galet å där står man ensam!! Dom vänner jag frågat jobbar givetvis den dagen så ja vet inte hur tusan jag ska göra.. Kan ju inte bara ta me vem som helst heller...

VEM SKA JAG FÅ MED MIG??