Liten har blivit 5år

Här hemma har vi haft fullt upp med en himla fest, liten prinsessa har blivit 5år!!
Känns som de var igår vi fick henne..
Hon fyllde eg år Måndag den 7e men vi firade henne söndag den 6e ist, mycke smidigare så att dom flesta kan komma. Vi hade fullt hus från morgon till kväll, så vi var nog alla rätt slut.
Tindra länktade mest hela dagen efter faster Anna och när hon kom så vart de pyssel & knåp





Lilla damen fick nog allt de hon önskade sig, en massa målarsaker & pyssel & kläder, väskor, snoddar, hårband.. allt en prinsessa behöver =)


En snygg mugg måla hon oxå. Idag är färgen klar så den åker in i ugnen för att "brännas" senare =)

En massa gott fika åt vi också så jag tror jag är mätt ännu!! less är ja iaf.
glömde ju ta kort på allt gott vi bakat.


fudge rutor is da shit!!
goda jamen nanting!!

igår vart jag akut sugen på palt, så de var bara att fixa de då. de vart oxå himla gott, något OSALTA bara.. lite irriterande.. ja tyckte ja smaka på smeten flera gånger och den kändes bra just då.. jaja 30 paltar blev de så idag blir de mjölkstuvad palt till middag, mums!!



Idag är de tisdag.. de innebär PANTNING!!
Rasmus har hittat en scott BMX cykel av nåt slag... typ en sån liten en som ser väldigt obekväm ut. men han hade inte riktigt pengar till den så vi sa att han får alla pantflaskor vi har så kanske de räcker. Vi har typ 12 fulla sopsäckar i garaget! Och räcker de ändå inte så skulle den snälla pappan i familjen lägga till de som behövs.
Så pantning på hög nivå blir de idag, skönt att kanske äntligen bli av med skiten. vi har nog inte pantat på flera år eller sen vi köpte huset! men de här var ju en bra sak att ge de till sonen så de händer nå =)

På tal om nå annat så gick ja ju in i vecka 37 igår..men ja tycker ju aldrig magen växer nå!! Kanske för att jag ser den varje dag?!?

En vacker ditmålad bh bjuder ja på oxå =)



skulle ju eg på Specialist mödra vården i piteå idag men dom ringde igår och sa att läkaren ja går hos är sjuk, så ja vart framflyttad till nästa Tisdag!! SKIT!!
ja som länktat som en galning att få se UL på liten en gång till innan han anländer..
Såg föresten igår "en unge i minuten" på 4an..
ja kände inte alls för att få nåt barn just då, fick flashiga minnen om hur jä**a ont de gör.. NOOO WAY ja kommer aldrig fixa de här,, hann notera för R att ja inte ville ha barn längre & ångrade mig. Är så NERVÖS att hälften sku räcka!! fattar inte varför, har ju fixa de galant 2 gånger tidigare.. Har även sett att många skriver förlossningsbrev, hade de i tankarna men va tusan.. tycker de är lite överdrift.. ja vet ju att ja inte vill ha någon slags bedövning eller något sånt, har ju aldrig tagit de med någon av dom andra barna.
Ähh de blir nog bra de här!! de är ja säker på..

Nä nu hänga tvätt och vika tvätt sen försöka ta mig ut på en långprom me hunden..



Kommentarer
Postat av: Annso

Tiden går fort och barnen blir stora, tur att mammorna fortfarande är unga och fräscha :)

2011-03-08 @ 11:32:37
URL: http://hemmaiflurn.blogg.se/
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee

Så långt hår lill Tindra har fått :)



Såg också de programmet. Jag längtar till nästa barn, men när man får se de sådär på tv kommer man ju ihåg hur ont de gjorde ;p Men de är ju ändå så häftigt!

2011-03-09 @ 07:20:48
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Ellie

Jag skrev förlossningsbrev.. mest för min egen skull för att komma fram till hur jag vill ha det, man vet juh aldirg om man kommer vara inne en timme eller 20 timmar.. nu var jag bara inne en timme med sista men det var ändå bra för stefan hade juh oxå läst dessa brev och vi pratade mycket om det så han hade full koll och kunde guida barnmorska osv.. Jag hade oxå beslutat mig för INGEN bedövning eftersom jahg är spruträdd och lustgasen gjorde mig illamående då jag födde miranda MEN denna gång fungerade den och var helt sådär underbar fantastisk som de flesta pratar om, bara man ber om lite mindre gas och inte fullt pådrag som dom gärna har från början.. då blir man bara väck i skallen och DET vill man inte i den situationen.. Det jag ville säga är bara det att du kanske ska ha lite öppet sinne ändå.. varje förlossning är unik.. med miranda låg jag inne ett dygn och axel en timme.. miranda ingen bedövning med axel lustgas.. hoppas det går bra iaf och att han behagar titta ut snart lillkillen =)

2011-03-11 @ 13:00:59
URL: http://peppercorn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback