specialist mödravård

Idag var den efterlänktade dagen när vi sku få se våran lilla bäbis på ul.
Lilla hjärtat picka för fullt & verkar må riktigt bra därinne ;) Vikten vart skattad till 1700g. så de gjorde oss glada att de bara var en viktavvikelse på -10% en bäbis i denna vecka ska ju ligga mellan 2000-2200g så de e ju helt ok!! givetvis är man ju medveten om att de fort kan ändras åt båda hållen. men flödet och de var ju perfekt och de är ju de viktiga att lilla pyret får sin näring =) Så nu kan mamman och pappan andas ut!! 

Gårdagen var iaf mindre rolig.. Eddie kräktes 3 gånger under dagen så ja misstänkte att han åkt på magsjuka. Hans aptit var likamed NOLL och åt typ 3 välling flaskor på hela dagen när jag inte fick i han någon mat. Imorse spydde han i våran säng så vi gjorde morgon redan kl: 07.. Min mor kom hit & var barnvakt medans jag & Robban for till sunderbyn när vi kom hem packa jag in sonen i bilen & skjussa hem mamma. Passerar dagis och ska plocka upp Tindra,, hör då wäääääk från baksätet så ja sprang runt till Eddie och givetvis var de kubikvis med spya fulla bilen!! Ringde in på dagis och bad dom skicka ut T så de var bara hem och snöra grabben i duschen och tvätta diverse saker.. Nu sover då en trött och slut Eddie,, hövva mammas karl!! hoppas han blir frisk fort.. Jag som dessutom var så sugen på palt idag men de kändes nte ok när vi har magsjuka i huset så de blir hemmagjorda hamburgare istället.

Ha en bra dag alla =)


Kommentarer
Postat av: Ellie

Det var juh bra att allt såg bra ut. Sen ska man väl inte stirra sig blind på siffror heller. Alla bebisar är juh olika, även i magen om än "snittet" väger si eller så, Eftersom allt såg bra ut med flödet så väger eran bebis rätt för sig skulle jag tro om än den inte är lika stor som genomsnittliga bebisen i en viss vecka. Sen är du ju inte den som får stora bebisar heller =)Kollade ni nå om den ville visa vad det är för sort?Stackars Eddie. Han får aldrig vara frisk en längre tid. Men det är väl så då man har syskon i skola och förskola, mycket bakterier som han ska utsättas för. Lyckligtvis kommer han väl ha ett super immunförsvar den dagen han själv ska börja förskola =)

2012-04-17 @ 18:25:04
URL: http://pprcorn.wordpress.com
Postat av: Ellie

Hm, det lät lurigt =) Jag blir bara mer och mer nyfiken på vad jag har i magen. Nu är det ju inte många veckor kvar men i det fallet känns det som en evighet =)

2012-04-18 @ 07:47:38
URL: http://pprcorn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback