klätterapa!!

Blir fort lite less sonen när han klättrar i sängen & soffan! för de är absolut NOLL KOLL..
Tur han är söt iaf..

Idag har de varit en inte allför trevlig dag. Dagen började redan strax före 05.00 i morse av att han kräktes fulla sin säng sen även i våran.. Så dagen idag är VÄLDIGT GNÄLLIG, SKRIKIG lessen lessen lessen hela tiden! Skiter vatten gör han oxå, rinner rakt genom blöjan. Antar han e himla hungrig oxå han har mest småätit hela dagen, men för nåt tag sen var ja tvungen att göra en flaska välling åt han,, han va så himla lessen!

Palt har ja iaf hunnit göra medans han sov andra svängen, antar de är sovning snart igen..
Nä gå å kurera sonen


Kommentarer
Postat av: Linda

Sixten har gjort precis likadant, började morgonen med att kräkas i vår säng och sedan kissa med fisan. Känns mindre kul då vi är i fjällen utan möjlighet att tvätta, längtar inte tills vi ska gå och sova ikväll:(

2012-04-18 @ 18:45:34
URL: http://tolftefebruari.wordpress.com
Postat av: Ellie

Huvva. Inte kul då dom är så sjuka. Tack och lov för isglass. Det går ofta ner här hemma iaf trots magsjuka =). Mindre rolig även all tvätt som blir av denna sjuka. OCh man spritar och skurar mest hela dagarna.Hoppas det går över snart för han och att du klarar dig. Inte kul och ha magsjuka som gravid. Jag trillade tyvärr dit i slutet på februari. INTE kul. Och du med redan liten bebis behöver nog få behålla all näring du kan. Håller tummarna!

2012-04-18 @ 20:31:03
URL: http://pprcorn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback