anonym

Brukar inte svara på anonyma kommentarer.. Men jag är för nyfiken att inte ta reda på vars kommentaren kommer ifrån så lite sök på nätet så ;)

tror inte de blir speciellt jobbigt med en bäbis på "allt de här" sen.. Alla mår vi olika under graviditeten och jag blir väldigt TRÖTT & SLUT och alltid rätt ont i ryggen.. och då bidrar de givetvis att man har 3 ungar redan att ta hand om och fixa allt runtikring spec när sambon jobbar mycket nu en period. Kommer förmodligen kännas toppen när liten anländer och ens krafter och ork är tillbaka!! Vi har som sagt själv valt att skaffa ett barn till tätt med Eddie.. Är 6 år mellan alla 3 barn vi har och då känns de bra att ha 2 täta och denna är den sista,, sen är våran familj komplett!! =)

Så nu vet du =)


Kommentarer
Postat av: Ellie

Tillåt mig skratta. Vilken kommentar. Men så är det. Man måste skriva allt som är bra och positivt annars får man höra. Och vem tror på en sån blogg. Allt är inte roligt och allt är inte lätt. Ibland har man bättre dagar och ibland sämre så är livet. Men tydligen inte för alla. Hatar dessa bloggar där allt bara är sååå perfekt och underbart. Jösses.

2012-01-31 @ 08:09:12
URL: http://pprcorn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback